„Být ženou je úžasné. Trošku opožděně (měla jsem technický problém s instagramem), ale chtěla bych popřát každé ženě všechno nejlepší ke Dni žen. Všem přeji hlavně hodně zdraví, štěstí a hromadu lásky. Ženy jsou odjakživa bojovnice a to je právě ta síla ženy v každé z nás. Držte se a mějte ještě pěkný den,“ napsala Lela Ceterová ke snímkům na instagramu.

A nutno říci, že fotky, které k tomuto příspěvku přiložila, jsou opravdu odvážné. Bílé šaty se šněrováním jen tak tak drží její silikonem vyztužené poprsí a to samozřejmě neuniklo jejím sledujícím, kteří si neodpustili kousavé komentáře. „Já spíš obdivuju sílu toho oblečení, že udrží vaše ňadra schované, ale děkuji a Vám také opožděně krásný svátek žen,“ odpověděla Lence jedna z fanynek.

Další sledující byli ovšem v hodnocení příspěvku mnohem přísnější. „Lelo, já Vás ráda sleduji… Ale tohle je už vrchol nevkusu,“ napsala další a dokonce se objevilo i přirovnání ke Stiflerově mámě, což je velmi oblíbená postava z komedie Prci, prci, prcičky.

Těžko ovšem soudit, zda z některých lidí nemluví závist, protože je faktem, že Lela porodila Vémolovi dvě krásné děti a jistě by se našlo mnoho žen, které jí postavu mohou závidět. „Náhodou to má šmrnc. Proč ne, když na to je postavička,“ objevilo se v komentářích. „Jsi krásná matka… každá by chtěla vypadat jako ty po dvou dětech. S*r na ně,“ pochválila fotky další z fanynek.

Je pravdou, že Lela na snímky zvolila opravdu odvážné šatičky, a tak není jisté, jestli si vlastně někdo všiml překrásné kytice, kterou pro ni nachystal její miláček Karlos. Jisté ovšem je, že se jí povedlo na síti udělat pořádný rozruch a rozvířila debatu o tom, zda to už s tělesnými úpravami nepřehnala. Podívejte se do naší galerie a posuďte sami…

Video: Vémola ke své aféře s Lelou: Policie mě kontaktovala. Udělal jsem chybu, je mi to líto

Video
Video se připravuje ...

Vémola ke své aféře s Lelou: Policie mě kontaktovala. Udělal jsem chybu, je mi to líto Videohub

Fotogalerie
109 fotografií