15. srpna se stala herečka a zpěvačka Eva Burešová dvojnásobnou maminkou, když dala život svému druhému potomkovi, jehož otcem je známý šéfkuchař Přemek Forejt (35), který se proslavil díky porotcování v kulinářské reality show MasterChef. Jejich klouček, jenž dostal neobvyklé jméno Tristan William, už má za sebou dokonce i první natáčení. Ne že by se tedy ocitl přímo před kamerou, ale doprovázel svou maminku až na plac, kde vznikal klip k písni Tiché vody.

Burešová se svému synkovi i přes pilnou práci snažila maximálně věnovat a na sociální síti sdílela dvě až nečekaně intimní momentky, které ji zachycovaly při kojení. „Miluju tyhle chvíle. Kouká na mě jako na Bohyni, kterou pro něj momentálně bezpochyby jsem,“ dojala jak sebe, tak i své příznivce krásná Eva, jež dodala, že chlapeček své první natáčení zvládá na jedničku. „Zatím stále spí, a když nespí, tak se směje. Po kom to má?“ podivovala se.

Video
Video se připravuje ...

Premium: Eva Burešová exkluzivně pro časopis Maminka Videohub

Klidnou povahu svého druhorozeného syna, který se stal mladším bráškou jejímu staršímu synkovi Nathanielovi (5), ocenila při náročných scénách, jež jí Václav Noid Bárta při natáčení nachystal. Některé záběry totiž musela natáčet s hlavou pod vodou, přičemž ji muselo na popruhu držet několik mužů. Jindy se zase vznášela na vodní hladině nebo ležela v písku u (umělých) mořských vln… Není pochyb, že výsledné záběry pak budou velice působivé a magické!

Fotogalerie
121 fotografií