Oblíbená herečka a zpěvačka Eva Burešová je již několik týdnů maminkou dvou dětí. Prozatím vychovávala jenom synka s dlouhým jménem Nathaniel Adam Salvatore Krásný (5), jehož otcem je hudebník Michael Krásný (38). Nyní však přibylo do její rodiny další miminko - opět chlapeček, co byl pojmenován Tristan William Forejt. Jeho tatínkem je šéfkuchař Přemysl Forejt (35), známý díky kulinářské reality show MasterChef Česko.

Burešová, kterou si televizní diváci zamilovali jako houževnatou Týnu ve Slunečné, ale i jako prolhanou Viky z ZOO, se na sociální síti svěřila s tím, jak si užila své šestinedělí. Nebyla to rozhodně žádná procházka růžovým sadem, jak si často bezdětné ženy představují... „Nahoru / dolů. Štěstí / smutek. Radost / pláč. Energie / propady,“ popsala Burešová všechny ty divoké emoce, jimiž si každá rodička poté, co dá život své ratolesti, intenzivně prochází.

Video
Video se připravuje ...

Co prozradila Eva Burešová exkluzivně pro časopis Maminka? Videohub

Přesto však to, jak se zdá, pro slavnou zpěvačku, co se umístila na třetím místě pěvecké soutěže popularity nazvané Český Slavík, nebylo takové utrpení, jak některé novopečené maminky popisují... Spíš naopak! „Chtěla bych ještě jednou tolik,“ svěřila se totiž nadšeně Burešová. A její neutuchající entuziasmus ocenila celá řada fanoušků a příznivců... i kolegů z umělecké branže.

Svůj lajk jí poslaly třeba herečky Erika Stárková (38), Jitka Sedláčková (61), Petra Nesvačilová (36), Jana Plodková (41), Kristýna Leichtová (37) a Tereza Brodská (54), zpěvačky Anna Julie Slováčková (27) a Míša Tomešová (31), modelka Aneta Vignerová (34), moderátor Jan Musil (55) či třeba herec Marek Lambora (27).

Fotogalerie
163 fotografií