O tom, že jsou doma z nemocnice, informovala své fanoušky Eva Burešová na sociální síti. „Tak jsme toho malého pořádně přivítali a s nejbližšími seznámili,“ prozradila u snímku plného nafukovacích balonků.

„Jeden z nejodvážnějších rytířů kulatého stolu Tristan a největší z dramatiků William, to jsou jména, která nosí náš syn, a já věřím, že mu dají silný základ,“ napsala a prozradila, že se cítí úžasně a božsky. Zřejmě i k ní se dostala informace, že někteří o jméně jejího novorozeného syna vedou debaty.

„Tak bych chtěla jen říct, že to vyvolalo i u Nathana, ale za celých 5 let se mu nikdo nikdy nesmál. Já totiž neznám žádné lidi, kteří by se někomu smáli za jméno. To většinou totiž dělají jen dospěláci na internetu. Dospěláci na internetových diskuzích smějící se miminkům za jejich jméno. Nejvíc,“ napsala. A dokonce přidala emotikon „pláču smíchy“.

„Další z věcí, co mě k tomu napadá, že raději Tristan William než 60letý Mirek, který řeší na internetu jméno cizího dítěte,“ zakončila s tím, že je šťastná máma a děsně pyšná.

O jménu Tristan William už dříve promluvil i hrdý tatínek Přemek Forejt. „Já si myslím, že je vždy potřeba ten čistý papír nějak hezky nadepsat,“ uvedl stručně pro TN.cz.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
92 fotografií