Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

11 temných faktů z manželství Pitta a Jolieové: Děsivá zpověď chůvy!

/
  • Angelina Jolie Brad Pitt
    7. srpna 2023 ● 10:30

    Rozvod manželství  Angeliny Jolieové a Brada Pitta patřil mezi nejsledovanější společenské události roku 2022. Fakta vyplouvající na povrch ukazují, že jejich zprvu navenek ukázkové manželství provázely závažné problémy.

     

  • 1.

    Seznámení

    Brad a Angelina se seznámili při natáčení filmu Pan a paní Smithovi, jako o páru se o nich začalo mluvit v roce 2004, svatba proběhla v roce 2014, ale rozchod přišel už v roce 2016. V současné době dvojice svádí lítý boj o opatrovnictví jejich šesti dětí. Dvě z nich navíc herečka adoptovala ještě předtím, než si začala s Bradem. Jedním z nich je syn Maddox, kterého Angelina se svým budoucím manželem seznámila v roce 2004, tehdy byl ještě batole. Vztah Maddoxe a Pitta byl pohodový, v roce 2006 ho tak oficiálně adoptoval. Nikoho by tehdy nenapadlo, jak se jejich vztah vyvine.

  • 2.

    Zvláštní vztah k dětem

    Děti slavného páru měly být jednou z příčin rozpadu slavného manželství. Mluví se o tom, že „vládly“ jejich domu.

    Angelina na své rodině začala pracovat v roce 2002. Po natáčení filmu Tomb Raider v Kambodži se totiž rozhodla adoptovat místního sirotka a nezastavil ji ani nedávný konec jejího manželství s Billym Bobem Thortonem.

    Malý Maddox se od útlého věku zajímal o zbraně a nože. Tuto jeho velkou vášeň Angelina v něm ráda pěstovala. Už dříve totiž prozradila, že ona si mohla koupit první dýky, když jí bylo 11 nebo 12 let.

     

     

     

  • 3.

    Nedůvěra vlastního otce

    Koho ovšem Angelina nepřesvědčila o tom, že je dokonalou matkou, byl její vlastní otec John Voight. Po adopci Maddoxe ji měl prosit, aby vyhledala odbornou pomoc. „Nikdy nebyla normální,“ uvedl na adresu vlastní dcery.

    A není se co divit, vztah s otcem měla Angelina velmi komplikovaný. Nesla totiž velmi těžce rozchod rodičů, po kterém ji i jejího bratra Jamese vychovávala pouze matka. „Moje máma trpěla bolestí. Můj otec měl poměr a pak bylo mnoho problémů s výživným a alimenty,“ prozradila herečka v roce 2021 Guardianu.

    Herečka byla navíc předčasně sexuálně vyspělá, už když jí bylo 14, nastěhovala se do domu svého šestnáctiletého přítele a rovnou začala zkoušet i drogy. Podle spisovatele Iana Halperina měla být v té době poslána za školním psychoterapeutem, který o ní uvedl, že inklinuje k antisociální psychopatii. Psychopatie je charakterizována nedostatkem empatie spojeným s používáním charismatu, manipulace, sexu, násilí a zastrašování.

    Kromě záliby ve zbraních měla totiž Angelina i zálibu v sebepoškozování. Sama herečka uvedla, že když si ublížila a přišla bolest, cítila uvolnění a působilo to na ni jako terapie. Dalším traumatem pro ni byla smrt matky (†56), která zemřela v roce 2007. Tehdy se rozhodla nemít vlastní děti, ale adoptovat je.

     

  • 4.

    Pitt to viděl jinak

    Pitt to ovšem cítil jinak. Poté, co se do sebe zamilovali na natáčení Pana a paní Smithových, pomohl jí adoptovat Zaharu a poté ji povzbudil, aby měla dítě, které je biologicky jejich – Shiloh.

  • 5.

    První praskliny ve vztahu

    Angelina a Brad v průběhu manželství pracovali a s rodinou křižovali po světě. Usadili se v New Orleans a ve Francii a mnoho času strávili po hotelích. Prý i přesto, že měli jednu z nemovitostí v Hollywoodu, pronajala si herečka apartmá v hotelu v L. A. Zprávy tehdy hovořily o tom, že se jedná o apartmá, které rezervovala pro svou matku, když byla nemocná. Herečka tam měla chodit trávit čas a plakat. Už to se Pittovi nemělo líbit, se vztahem se potýkal a chyběla mu pozornost. Situaci řešil alkoholem.

     

     

     

  • 6.

    Oddělené ložnice

    Jedna ze zaměstnankyň hotelu dokonce prozradila, že už v roce 2010 spal pár odděleně a měli spolu pramálo společného. Jolie prý seděla sama v ložnici a pila víno, zatímco Pitt seděl v jiném pokoji a pil pivo.

    V této době už se Angelina vrhla na charitu a svoji vášeň se rozhodla přenést i na děti. Zaharu a Shiloh vzala s sebou do Etiopie, aby viděly lékařské centrum. A Maddox odjel do Iráku, což byl jeho narozeninový dárek.

     

     

  • 7.

    Domov bez pravidel

    U nich v rodině neexistovala žádná pravidla, kromě toho, že nikdo děti nevedl k tomu, aby si nacházely přátele i jinde než mezi členy rodiny. Maddox například jednu dobu mluvil francouzsky, ač kromě matky a bratra Paxe měli všichni s tímto jazykem problém.

    Shiloh zase nějaký čas odpovídala pouze těm, kdo ji oslovili Johne a oblékala se  výhradně do chlapeckých šatů. Prý ji k tomu přivedlo nadšení z filmu Peter Pan.

  • 8.

    Zděšené chůvy

    Chování dětí vedlo k tomu, že od nich utíkaly zděšené chůvy, kterým se zřejmě rodinný styl nezamlouval. Jedna z chův prý skončila kvůli tomu, že děti trvaly na pizze nebo čokoládě ke snídani a užívaly si dietu nezdravého jídla. Hlavně jim prý chutnaly křupky.

    Podle zdrojů Daily Mailu se počet chův pohyboval mezi šesti a devíti, přičemž každá měla jedno z dětí jako svou klíčovou odpovědnost. Jeden ze zasvěcených navíc prozradil, že chůvy se každého půl roku u dětí střídaly, aby mezi nimi nevzniklo příliš silné citové pouto.

    Když byly Shiloh tři roky a její sestře Zahaře pět, nosily si své peřinky všude sebou. Dokonce i na výlety nebo na nákup do krámu.

     

  • 9.

    Bratr Angeliny druhým tátou

    V posledním roce manželství hereckých legend se do jejich domu přistěhoval Angelinin bratr James, který byl najat jako hlavní chůva pro jejich děti. Stal se Angelininou velkou oporou, o jejich velmi blízkém vztahu ostatně všechny přesvědčili už v roce 2000, kdy na oscarovém červeném koberci vystřihli polibek, za který by se nemusel stydět ani ten nejrozvášněnější pár. James měl v domě navíc rozdmýchávat napětí, kterého tam bylo dost i bez něj.

    Mezi Bradem a Jamesem prý panovalo takové napětí, že když rodina někam letěla, byl James jediným členem rodiny, který musel létat druhou třídou. Jinak bylo pro všechny místo v třídě první. Někdy kolem roku 2016 mu některé z dětí dokonce začaly říkat táto. Po rozchodu páru, ale James s prací chůvy sekl, prý se cítil být opotřebovaný.

     

  • 10.

    Smutný život dětí po rozchodu rodičů

    Od rozchodu páru navštěvují děti terapii, která jim byla nařízena soudně. V doprovodu ochranky pak pendlují mezi svými válčícími rodiči.

    Děti jsou v primární péči Jolieové, Pitt je vídá na určitý počet hodin ve školní den a každý druhý den o víkendech a svátcích.

    Soud už musel řešit takové věci, jako třeba to, že Pitt potřebuje mít telefonní čísla svých dětí, aby s nimi mohl mluvit a psát jim textové zprávy, aniž by jejich matka do konverzace zasahovala a dohlížela na ni.

    Minulý rok herečka nechala soudce odvolat poté, co podala prohlášení o diskvalifikaci na základě nezveřejněných přetrvávajících profesionálních vztahů s Pittovým právníkem. To znamenalo, že byl zrušen i rozsudek, který péči mezi rodiče dělil 50/50, což znamená, že rodiče začali svůj boj o děti znovu od nuly. Soud se tak patrně protáhne další roky.

    Když boj o jejich opatrovnictví začal, byly děti ve věku od 8 do 15 let. Nyní jsou už jen tři mladší 18 let –Shiloh (16), Knox a Vivienne (14).

    Zahara, kterou Pitt velmi miloval, začala studovat v Atlantě. Se Shiloh má také silné pouto a zdá se, že jeho krásná dcera mu dělá samou radost. Konečně totiž sekla s image chlapce a rozkvetla v krásnou mladou ženou s vášní pro tanec a hudbu. Miluje conversky a krátké šortky.

    Naprosto odlišný má ale být vztah Pitta se synem Maddoxem, který měl být přímým účastníkem osudné hádky na palubě jejich letadla. Dokonce měl svou milovanou matku bránit před útokem a později měl i prohlásit, že se necítí být Bradovým synem.

     

  • 11.

    A co dál?

    Pro Pitta je tak zatím jedinou útěchou to, že jak děti rostou, mohou si samy vybírat, kde a s kým chtějí trávit svůj čas. Právě tak zakoupil dům v Carmel a doufá, že rodinné pohody se mu konečně podaří dosáhnout právě zde

    Naopak Jolie doufá, že už se zase bude moci brzy vrátit k nomádskému způsobu života, ve kterém jí tento způsob rozdělení péče o děti brání. Zatím to vypadá, že kvůli Pittovi bude muset zůstat v Los Angeles až do doby, kdy bude všem dětem 18 let. A soudní bitva navíc není ani zdaleka u konce….

  • 12.

    Galerie

    Video
    Video se připravuje ...

    Angelina Jolie a její dcery na filmovém festivalu v Římě! Profimedia

    Fotogalerie
    178 fotografií

     

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 15

spania: Angelina bývala kdysi velmi krásná,ve filmech ji mám pořád moc ráda,ale jinak asi nebude úplně normální.Ono už stačí jaké děti si adop­tova­la..­.Ange­lina a Brad nikdy neměli být spolu,oba dopadli děsně a zbytečně zničili život nejen sobě,ale i jiným.Brad měl tehdy zůstat s Jennifer,myslím,že by spolu byli oba šťastni.

(18. 07. 2023 16:43)

Kristýna Fla: Tak žít s Angelinou bude velké psycho. To by nezvládl asi nikdo.

(14. 07. 2023 14:20)

JaNat: Taková normální rodinka.

(13. 07. 2023 14:09)

Pollo: Máš špatné info, huso. Trochu googluj i v cizích médiích, když se chceš tvářit, že všechno víš. A že si furt bereš do huby paní Aniston, jen dokresluje tvoji nekonečnou hloupost.

(22. 12. 2022 10:01)

cervena_sedma: Což je kec. Nedávno někde proběhlo, že naopak Jenifer v té době chodila i na umělé oplodnění a ona sama se velice dlouho trápila těmihle řečmi. Prostě nemohla mít děti jako tisíce dalších žen.

(28. 11. 2022 09:07)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy