Angelina vsadila na špatného koně, když s Bradem souhlasili, že pět let dlouhý spor o výchovu jejich dětí povede soudce John Ouderkirk. Ten nově odmítl vyslechnout svědecké výpovědi nezletilých dětí a rozhodl ve prospěch Pitta, který dlouhodobě volal po rovnoměrně rozdělené střídavé péči.

Místo potomků vyslechl Ouderkirk rodinné přátele a blízké, které s Paxem (17), Zaharou (16), Shiloh (15), Knoxem a Vivienne (oba 12) trávili čas, včetně terapeutů, k nimž potomci docházeli. Z jejich svědectví vyvodil, že pro sourozence bude nejlepší, stráví-li s oběma rodiči stejné množství času.

Jolie přitom usilovala o výhradní péči. Nyní tvrdí, že jí byl odepřen férový proces na základě předložených důkazů o domácím násilí. Podle zahraničních médií se herečka z nového trháku Those Who Wish Me Dead (Kdo mi jde po krku) proti rozhodnutí chce odvolat a bude žádat o výměnu soudce.

Tyto zprávy ze soudního dvora přichází v den 15. narozenin jejich dcery Shiloh. Dívka, která se podle dřívějších interview rodičů identifikuje jako chlapec a údajně podstupuje hormonální léčbu (na posledních fotografiích má už ale zase dívčí vzhled), stejně jako ostatní sourozenci svého tátu příliš nevídá, byť rozhádané hvězdy od sebe bydlí, co by kamenem dohodil. Rozhodnutí soudu jí sice mohlo vykouzlit úsměv na tváři, ale tak trochu zastínilo její velký den.

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete.

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete. David Hanuš

Fotogalerie
98 fotografií