Shiloh nikdo nikdy nespatřil v šatech, sukýnce, s kabelkou, namalovanou, v balerínách, jednoduše řečeno vymóděnou jako typickou dívku. Vytahaný svetr, džíny a tenisky jsou pro ni sázka na jistotu do města i na červený koberec a vlasy střižené na krátko se za ta léta staly jejím poznávacím znakem.

Počátkem února ale Shiloh všechny překvapila dramatickou proměnou. Na nákupech s matkou Angelinou a sestrou Zaharou (16) poprvé ukázala dlouhé blond vlasy sepnuté do drdolu. Je to zřejmě poprvé, co nechala své kštici volný růst.

Video: Make up jako Angelina Jolie

Video
Video se připravuje ...

Make up jako Angelina Jolie Youtube.com

V minulosti se velmi debatovalo nad genderovým vnímáním mladé Shiloh. Objevily se neověřené informace, že podstupuje hormonální léčbu, herečka Amber Roseová (37) pak Shiloh v jednom interview omylem nazvala 'Johnem', čímž údajně potvrdila změnu jména. Filmová Zloba Angelina přitom dávno vyjasnila, že se Shiloh cítí více jako chlapec.

„Miluje teplákové soupravy, miluje obleky. Ráda se obléká jako chlapec. Chce být klukem, tak jsme jí ostříhali vlasy. Ráda nosí klučičí všechno. Ráda o sobě smýšlí jako o dalším bratrovi v rodině. Ani já, ani Brad jí nechceme diktovat, jak by se měla chovat nebo cítit. Musí na to přijít sama,“ prozradila Jolie v roce 2010 pro Vanity Fair. Ačkoliv byly Siloh tehdy 4 roky, nic se za tu dobu nezměnilo.

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete David Hanuš

Fotogalerie
74 fotografií