Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kultovní seriál je po 25 letech zpátky: Vždy jen Přátelé! Měli zákaz randit mezi sebou

/
  • Návrat seriálu Přátelé
    Aktualizováno - 27. května 2021 ● 13:08
    27. května 2021 ● 09:00

    Den, kterého se fanoušci nemohli dočkat, je konečně tu: Dnes odvysílá internetová platforma HBO Max/HBO Go speciální díl Přátel po 17leté pauze!

  • 1.

    Zlaté pravidlo

    Kultovní seriál běžel dlouhých 10 let, za což můžou fanoušci vděčit možná i zlatému pravidlu: Žádné randění mezi herci! Se zákazem přišel podle Davida Schwimmera (54, Ross) režisér Jim Burrows (80). Bál se totiž, aby románky neohrozily vztahy na place. „Díky tomu jsme se stali opravdu dobrými přáteli a jsme jimi až dodnes,“ dodal Matthew Perry (51, Chandler), byť zrovna o něm se spekulovalo, že pletky s Courteney Coxovou (56, Monica) měl i mimo plac!

    VIDEO: Blesk Podcast: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali!

    Video
    Video se připravuje ...

    Blesk Podcast: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali! Jiří Marek

    Ženská půlka osazenstva ovšem tvrdí, že si na tento zákaz nepamatuje. Kolegové podle nich prý jen chtějí zamluvit, že o ně žádná z nich neměla zájem... Možná měly, protože takhle se soukromé životy hvězd kultovní série charakterizuje nejlíp slovo: TRAGÉDIE!

  • 2.

    Matthew Perry (51) alias Chandler

    Dlouhé roky se potýkal se závislostí na alkoholu a drogách, jeho démonům padl za oběť i nadějný vztah s Julií Robertsovou (53). Až na stará kolena se snad Matthew Perry ožení, brát si má manažerku Molly Hurwitzovou (29).

     

    Začalo se ale spekulovat, že se zase vrátil do starých kolejí. Herec musel vysvětlovat, proč se mu během rozhovoru o novém dílu Přátel motal jazyk. Těsně předtím totiž musel k zubaři!

    VIDEO: Seriál Přátelé se vrací po 17 letech na obrazovky!

    Video
    Video se připravuje ...

    Seriál přátelé se vrací po 17 letech na obrazovky! Videohub

    Matthew v rozhovoru působil nepřítomně a pletla se mu slova, fanoušci ho proto začali podezírat, že zase jede v chlastu, na němž byl dlouho závislý. Ve skutečnosti ale jen pár hodin před interview absolvoval urgentní ošetření zubu. „Měl bolesti, proto ty potíže s řečí,“ prozradil zdroj z jeho okolí.

  • 3.

    Matt LeBlanc (53) alias Joey

    Po divoké noci ve stripbaru ho opustila žena Melissa. Randil s herečkami Minnie Driverovou (51) a Kate Hudsonovou (42) i pornohvězdou Jennou Jamesonovou (47), teď žije LeBlanc s o 17 let mladší producentkou Top Gear magazínu...

  • 4.

    David Schwimmer (54) alias Ross

    Tajně se oženil s britskou umělkyní Zoe Buckmanovou (2010) a stejně tiše se s ní po sedmi letech zase rozvedl. Spolu mají dceru jménem Cleo (10). Nedopadl ani jeho vztah se zpěvačkou Nataliií Imbrugliovou (46), David Schwimmer tak žije sám.

  • 5.

    Courteney Coxová (56) alias Monica

    Rodinný typ, avšak manželství s hercem Davidem Arquettem (49) neudržela, byť se po sedmi potratech před 16 roky konečně dočkali vymodlené dcery Coco. Teď má Coxová randit s kytaristou kapely Snow Patrol Johnnym McDaidem (44).

  • 6.

    Jennifer Anistonová (52) alias Rachel

    Prvního muže Brada Pitta (57) jí ukradla Angelina Jolieová a ke krachu dospělo i její druhé manželství s Justinem Therouxem (49). A tak po padesátce zůstává Anistonová sice sexy, avšak sama, bezdětná, obklopená jen smečkou svých psů...

  • 7.

    Lisa Kudrowová (57) alias Phoebe

    Jediná z ansámblu, na kterou se v soukromí usmálo štěstí. Letos Kudrowová s manželem Michelem (63) slaví 26. výročí svatby (až do ní prý zůstala pannou!), před pár dny pak hrdě sledovala promoci jejich jediného syna Juliana (23).

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

wenzel trousil: Pratele,,,je to AMerika,,,zdalipak se vsichni dozili dneska nebo se jich par taky v duchu Americkych tradic par vystrilelo navzajem??? KOho takove kosoctvercoviny v Cesku zajimaji??? Stejne jako CErnosi vrhajici pumlic do zaveseneho kosiku?

(27. 05. 2021 10:43)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy