Jolie a Pitt adoptovali Maddoxe z Kambodže v roce 2002, když mu bylo pouhých sedm měsíců. Zmíněný dokument o ohybatelných zákonech adopce dětí v Kambodžském království se bude zaobírat otázkou, zda k osvojení nejstaršího potomka rozvedeného páru došlo legálně, informoval list The Sun.

Ten připomíná, že manželé byli jedním ze stovek amerických párů, které si k osvojení dítěte z rozvojové asijské země najaly právničku Lauryn Galindovou, aniž by si uvědomovaly její možná neetická jednání.

Podle dokumentu tým pod vedením Galindové vědomě klamal chudé rodiny a mámil z nich souhlas k adopci jejich dětí. Oběťmi by tak mohli být i rodiče Maddoxe, o nichž není známo, zda vůbec žijí. Experti na tuto problematiku se domnívají, že syna Maddoxe mohli zoufalí rodiče hollywoodské dvojici „prodat“ za 100 dolarů.

Angelina teorie o odcizení potomka v minulosti několikrát vyvrátila. „Nikdy bych neokradla matku o její dítě,“ uvedla poté, co ředitelka neziskové organizace na ochranu lidských práv Kek Galibruová napadla herečku prohlášením, že Maddox „zcela jistě nikdy nebyl sirotek“.

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete.

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete. David Hanuš

Fotogalerie
85 fotografií