Jejich vztah skončil před téměř dvaceti lety, fanoušci přesto zarputile věří, že to kdysi nejslavnější hollywoodský pár dá zase dohromady. Malou indicii, že mezi exmanžely nepanuje zlá krev a oba si odpustili, především Jen Bradovi za to, že ukončil jejich vztah kvůli Angelině Jolie, s nímž mu to rovněž nevyšlo, bylo jejich shledání na loňském udílení cen SAG Awards. Hvězdy se před zraky celého světa pozdravily, podaly si ruce a Brad svou bývalou ženu nechtěl pustit.

V rozhovoru s Howardem Sternem na rádiu SiriusXM herečka prozradila, jak to mezi nimi v tuto chvíli je. „Jsme kamarádi… přátelé. A jsme stále v kontaktu,“ objasnila jejich vztah a fanouškům nejspíše přivodila malý srdeční infarkt.

Moderátor se poté zeptal na jejich virtuální zářijové setkání, během něhož s dalšími herci četli scénář seriálu Zlaté časy na Ridgemont High pro dobročinné účely. „To setkání bylo srandovní, vůbec to nebylo divné. Pravděpodobně jen pro lidi, co nás sledovali a chtěli to tak vidět nebo předpokládali, že to divné bude,“ vzpomínala seriálová Rachel.

VIDEO: Dům Jennifer Aniston v Beverly Hills.

Video
Video se připravuje ...

Dům Jennifer Aniston v Beverly Hills. Youtube.com/STARS NEWS/BPŽ

Fotogalerie
75 fotografií