V rámci několika on-line rozhovorů k připravovaným filmům Eternals a Those Who Wish Me Dead, ve kterých ztvární hlavní role, pozvala představitelka ikonické Lary Croft z trháků Tomb Raider veřejnost do svého domu a předvedla jim, jak od zahájení rozvodu s manželem Bradem Pittem (57) rozkvetla. Ti, kdo si ji pamatují jako vyhublou na kost, budou příjemně překvapení. Jenže posledním interview vzbudila mírné obavy.

Hollywoodská sexbomba se před kamerou objevila s pobledlým obličejem, zejména v oblasti lícních kostí, které se leskly jako porcelánové talíře. Zda to přehnala s pudrem nebo šlo o hru světel, nebo něco jiného, není jasné.

„Snad je v pořádku a jde jen o špatné osvětlení,“ doufal jeden z mnoha fanoušků na sociálních sítích. Angelina si kvůli vleklému rozvodovému řízení a opakovaných neshodách s ex manželem na péči o pětici nezletilých potomků prošla mimořádně stresujícím obdobím, které se neblaze podepsalo na jejím celkovém zdraví. 

V nejnovějším interview pro australský program The Sunday Project Angelina přiznala, že společnost jí během natáčení dělají právě děti, které s sebou bere na plac a o volných víkendech společně chodí na výlety po okolí.

VIDEO: Absolonová po rozchodu o dělení majetku! A další hvězda spočine na Malvazinkách

Video
Video se připravuje ...

Absolonová po rozchodu o dělení majetku! A další hvězda spočine na Malvazinkách Bára Horáková

Fotogalerie
83 fotografií