Po lavině pochybností, zda spolu žijí ještě jako manželé, přišli společně zahájit pohádkovou výstavu. Byť jako jeden z řečníků vystupoval jen »věčný princ« Pavel a většina zbylých VIP hostů byla bez doprovodu.

Kolemjdoucí neznalý posledních turbulencí v jejich manželství by každopádně na Trávníčkových rozhodně nespatřoval nic divného. Sladěni do světlého outfitu se procházeli filmovými kulisami ve čtvrtém patře obchodního domu Kotva a pak spolu přede všemi laškovali na dětské houpačce. Dokonalá idylka jako ze stránek červené knihovny.

Těžko uvěřit, že jen před pár týdny se na sociální síti objevil zoufalý výkřik nejznámějšího českého prince, že od něj manželka Monika utekla k Jaroslavu Svěcenému (60). Údajně to ale bylo dílo hackera.

Jenže uběhlo něco málo přes měsíc a virtuos byl s paní Trávníčkovou viděn opět. Ze společné akce si to namířili do hotelu a pak ještě do houslistova bytu. Jejich vysvětlení? Ona je přece jeho manažerkou, tak prostě pracovali. „U nás je vše v pořádku, s Pavlem se ani nehádáme,“ odpověděla na dotaz Blesku Monika, která má s Pavlem pětiletého syna Maxmiliána.

Co tomu předcházelo?

Před zhruba měsícem a půl se na dnes už zrušené facebookové stránce Divadla Pavla Trávníčka objevily tři podivné statusy. „Monika se rozhodla žít s J. Svěceným a Maxmiliána vždycky šoupne na Moravu. A já s tím nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna?“ stálo v prvním příspěvku s podpisem P. Trávníček.

Příspěvek byl ovšem vzápětí smazán a po chvíli se tam objevil jiný. „Napadl někdo profil,“ psalo se v něm kostrbatě. Jenže za chvilku na stránce přibyl další komentář, v němž stálo: „Prý už Maxmiliána nikdy neuvidím.“ I ten záhy zmizel.

O tom, že je mezi Trávníčkovými vše v pořádku, moc nenasvědčovala ani Moničina návštěva v bytě Jaroslava Svěceného na pražských Vinohradech, kde měli strávit hodinu. „V tom domě mám kancelář, v té jsme s Monikou řešili výběr skladeb pro klip,“ řekl Svěcený.

A hodina a půl prožitá jen krátce před tím v hotelu Don Giovanni? Tam měli pracovní oběd. „Jsem zvyklý, že jsem spojován s každou ženou po svém boku. Nic mezi námi není,“ ujišťoval.

Fotogalerie
43 fotografií