Karolína, která porodila podle všeho do vody, zatím mlčela. Teď se ale přece jen ozvala. A jelikož žije s rodinou v Miami, tak není divu, že k první fotce s dcerou napsala fanouškům vzkaz právě v angličtině. Ovšem nejednalo se o žádný elaborát, novopečená maminka holčičky Luny Grace napsala jen své dojmy...

„Nebe... jsem v nebi,“ sdělila na instagramu u fotografie, na níž drží v náručí svou nejmladší ratolest. Dívenku má opřenou o rameno, zhruba tak, jak se to dělává, když maminka své dítě nakojí a nechává ho odříhnout. Hlavu má pak Kurková jemně opřenou o hlavičku své princezny.

Je jasné, že právě tenhle moment je teď pro obě dvě nejdůležitější a nejkrásnější. Také fanoušci (a hlavně fanynky) to ocenili a okamžitě Karolínu zavalili krásnými gratulacemi a komentáři plných srdíček. 

Taková pozornost by jistě každou celebritu potěšila, ale Kurková má teď jiné starosti. Oči má asi jen pro svůj uzlíček štěstí, stejně tak asi i zbytek rodiny – manžel Archie Drury i jejich starší synové Tobin Jack (11) a Noah Lee (5).

VIDEO: Topmodelka Karolina Kurková mění profesi! Bude z ní...

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolina Kurková mění profesi! Bude z ní... David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií