Mnohé celebrity pojaly své sociální sítě jako boj proti povrchnosti – klidně se svými fanoušky sdílejí fotky, kdy jsou neupravené, neučesané, nenalíčené, zkrátka na nich vypadají zcela přirozeně… a dokonale nedokonale. Mezi takové patří i modelka Karolína Kurková. Přestože je tato rodačka z Děčína uznávanou modelkou, co zazářila v módních kampaních všech slavných značek, a byla dokonce i andílkem od Victoria’s Secret, na svém instagramu se nestydí ukázat jako docela obyčejná žena a maminka dvou synů, Tobina Jacka (11) a Noaha Lee (5).

Plavovlasá modelka, která do třetice všeho nejlepšího čeká holčičku, tak na svém oficiálním profilu v jeden den pózuje na babyshower, tedy na v Americe velice populární „předporodní“ párty, kde odhalila celému světu pohlaví očekávaného dítěte… a druhý se klidně postaví před objektiv ve vytahaném tričku, obyčejných legínách, s vlasy svázanými v halabala culík a s kosmetickou maskou na obličeji, kvůli které vypadala trochu strašidelně. „Život matky není vždycky v okouzlujícím stylu supermodelek,“ vtipkovala Kurková u snímku v angličtině.

VIDEO: Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku! Markéta Reinischová, David Turek

Půvabná světlovláska tak dala všem jasně najevo, že život nastávající trojnásobné maminky nejsou jenom perfektně vystajlované fotečky. Za svou upřímnost se během chvilky dočkala několika tisíc lajků a pobavených komentářů, které držitelku ceny neziskové organizace Women Together za její humanitární práci a práci pro charitu ujišťovaly, že vlastně vypadá dobře i takhle. A rozhodně nikoho nepohoršilo, že se i Kurková ve svém požejnaném stavu cítí daleko lépe v teplácích, nežli v upnutých róbách...

VIDEO: Topmodelka Karolina Kurková mění profesi! Bude z ní...
Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolina Kurková mění profesi! Bude z ní... David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
77 fotografií