Pyšná dvojnásobná maminka se letos dočká třetího potomka. Zda po dvou klucích na tomto světě přivítá holčičku, nebo smečku rozšíří o dalšího vlčáka, si kráska prozatím nechává pro sebe. Zvědavým fanouškům však jako dočasnou kompenzaci nabízí mnoho zajímavých momentů ze svého osobního života.

VIDEO: Topmodelka Karolína Kurková jako Rudá Sonja! Plány na život v Česku!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolína Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku! Markéta Reinischová, David Turek

Před pár dny Karolína Kurková nafotila odvážné těhotenské snímky. Jak uvedla v magazínu Glamour, prostřednictvím kterého se v prosinci pochlubila jiným stavem, třetí těhotenství ji konečně přimělo, aby měla ráda vlastní tělo takové, jaké je.

Na intimní focení vyrazila na liduprázdnou pláž v Miami, shodila ze sebe všechno oblečení, nechala si pouze velký růžový klobouk na hlavě a posadila se do písku.

„Nikdy jsem se necítila ve vlastní kůži tak dobře, jako teď,“ připsala modelka k malé videoochutnávce z průběhu photoshootu, následovanou trojicí odvážných fotografií. Záběry, na kterých si dlaněmi zakrývá prsa a objímá kolena, přičemž má ve tváři úsměv od ucha k uchu, popsala krátce, zato velmi procítěně: „Jen my dva.“

VIDEO: Topmodelka Karolína Kurková: Za co poděkovala Blesku?

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolína Kurková: Za co poděkovala Blesku? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
85 fotografií