Zakulacená Kurková se neřídí trendy poslední doby a plave proti proudu. Což například znamená, že si pohlaví a jméno dítěte nenechává pro sebe až do samotného narození potomka, ale sdělí ho s předstihem. Krátce po svých 37. narozeninách uspořádala tzv. baby shower. Na květinové stěně se velkými písmeny vyjímal nápis Luna Grace, jméno její holčičky.

Názor nezměnila ani na způsob porodu, a stejně jako v případě svých synů přivede Lunu na svět doma. Informovala o tom fanoušky na svém instagramu. „Začínám trávit čas plánováním porodu, a jaké to bude přivést Lunu Grace na svět. Kdo mě dlouhodobě sleduje, ví, že jsem své chlapce rodila doma do vody a byl to nádherný zážitek. To samé plánuju s ní,“ prozradila Karolína.

Video: Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku! Markéta Reinischová, David Turek

V komentářích se od fanoušků dočkala mírných obav, ale i podpory. „Máte nějaký plán v případě problémů? Bude na vás čekat sanitka?“ ptala se jí zvědavá sledující. „Držím Vám palce, aby vše proběhlo v pořádku a bez nežádoucích a nepříjemných okolností,“ popřála jí další.

Pro veřejnost stále velmi kontroverzní až tabuizovaný porod do vody před několika měsíci úspěšně zvládla herečka Kristýna Leichtová (35). Dceru Rozárku přivedla na svět doma ve vaně. Fotografii přímo „z akce“ následně zveřejnila na sociálních sítích, čímž šokovala některé sledující a vyvolala vášnivou diskuzi o bezpečnosti domácího porodu.

VIDEO: Top modelka Karolina Kurková mění profesi! Bude z ní...

Fotogalerie
74 fotografií
Video
Video se připravuje ...

Top modelka Karolina Kurková mění profesi! Bude z ní... David Turek, Aleš Brunclík