Herečka Angelina Jolie zřejmě zdárně překlenula temné období svého života, které odstartoval rozvod s exmanželem Bradem Pittem (57) před pár lety. Kromě toho, že už se zase objevuje na veřejnosti po boku svých dětí, se zapřáhla do práce a servíruje jednu novinku za druhou.

Už brzy vletí do snad otevřených kin očekávané fantasy Eternals na motivy komiksů od Marvela, v němž Angelina ztvární jednu z hlavních rolí. Představitelka legendární Lary Croft z filmové série Tomb Raider v nově vydaném traileru diváky ošálila ohromnou změnou vizáže – charakteristickou hnědou kštici vyměnila za blond lokny po ramena.

Nová image spustila na sítích oslavnou vřavu. Fanoušci chválí světlou barvu, byť je jim jasné, že se s největší pravděpodobností jedná o paruku a na blond Angelinu v ulicích Los Angeles nenarazí. Jolie se ve filmu, který režírovala čerstvá držitelka Oscara Chloé Zhaová, objeví vedle dalších velkých hvězd jako Salma Hayeková (54), Kit Harrington (34) nebo Richard Madden (34). Oba pánové si mimo jiné zahráli v seriálu Hra o trůny.

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete David Hanuš

Fotogalerie
77 fotografií