Postavu má vypracovanou tak, jako většina žen o generaci mladších nemá. Bez pravidelného posilování a jógy by břicho a zadek pevné jako kámen neměla. A další plus sportování je v tom, že má dobrou kondičku, kterou na svých vystoupeních nadupaných tancem bezesporu využije. Bohužel s obličejem to tak jednoduché není. I přes veškeré sebelepší a zázračnější krémy věkem povadající partie zpevnit nelze.

VIDEO: Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: „Konečně zase dýchám levou nosní dírkou.“

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: „Konečně zase dýchám levou nosní dírkou.“ Klarisa Císařová, Lukáš Červený

 

„Kdybych měla absolvovat všechny zákroky, které se mi přisuzují, vypadala bych úplně jinak. Sama jsem se přiznala k zákrokům, ať už jsou to prsa, nebo nos. Jednou za půl roku mi aplikují botox mezi obočí,“ netají se popová diva, která je prý stále bez partnera.

„Nejsem zamilovaná. Nikoho nemám, nejsem ničí - v tom vztahovém slova smyslu. A ne proto, že nechci nebo nikdo nechce mě, ale přirozeně se to zatím nestalo, neděje, respektive děje přesně tak, jak má. Bez tlaku a nějaké urputné potřeby se do někoho stůj co stůj zamilovat,“ vysvětlila na Prvního máje, kdy sociálně sítě zaplavily zamilované fotky, zpěvačka.

Fotogalerie
73 fotografií