O tom, že Billie Eilish, mladinká zpěvačka, jejíž celé jméno zní Billie Eilish Pirate Baird O'Connellová, plánuje svou novou image, věděli všichni její příznivci až moc dobře. Billie, která trpí kromě depresí také Tourettovým syndromem, jenž se u ní projevuje nekontrolovatelnými tiky, záškuby a koulením očí, to sama avizovala během jednoho ze svých livestreamů. „Změním se poté, co vyjde dokument,“ prohlásila v souvislosti s filmem The World's A Little Blurry, který mapuje její krátkou, ale zato velice hvězdnou kariéru. „Bude to konec jedné éry,“ dodávala pěnice, jejímž poznávacím znamením do té doby byly dlouhé černé vlasy s jasně zelenými „odrosty“.

S tímto účesem se ostatně ukázala ještě na cenách Grammy, co se předávaly minulý víkend. Nyní se však Billie předvedla s plavou barvou vlasů a ukázala rovněž slušivý vrstvený střih s ofinkou – a její fanoušci opět dokázali, že svou oblíbenou interpretku bezmezně milují. Fotka s novým účesem se ihned po zveřejnění dostala mezi deset nejlajkovanějších snímků na celém instagramu. První milion obdivných srdíček získala už za pouhých šest minut. Nejinak tomu bylo u nejnovějšího snímku, kde měla své blond vlasy svázané do neforemného drdolu. I ten se dostal na žebříček nejrychleji lajkovaných fotek.

VIDEO: Billie Eilish v Praze, 20. srpna 2019.

Video
Video se připravuje ...

Billie Eilish v Praze, 20. srpna 2019. Kateřina Harakalová

V současné době má první fotka přes 20 milionů lajků, ta druhá „jenom“ 16 milionů. Do té doby patřila mezi nejpopulárnější osobnosti na sociální síti, jimž se podařilo získat několik miliónů srdíček na fotce v horizontu několika minut, zpěvačka Selena Gomezová (28), která před třemi lety sdílela fotografii z oslavy svých 26. narozenin. Snímkem, který si drží prim, je však stále záběr na docela obyčejné vejce. To se stalo virálním po výzvě, aby sesadilo z trůnu tehdejší favoritku Kylie Jennerovou (23) s dcerkou Stormi (2). Vajíčko má aktuálně téměř 55 milionů lajků.

VIDEO: Kim Kardashianová poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie
Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie 

Fotogalerie
91 fotografií