Zpěvačce Sise Sklovské rozhodně nechybí sebeodpírání. Rozhodla se zatočit s přebytečnými kily, která jí zůstala po operacích nohou. Slovenka musela jít na výměnu kyčelních kloubů, které ji už dlouho trápily bolestí.

„Po každé operaci vždy přiberu, kila se na mě prostě přilepí. Jak jsem omezená v pohybu a nemám umělecký stres, tak to na sobě cítím,“ tvrdí zpěvačka.

„Ještě mi chybí taková tři kila. Já jsem v tomto k sobě velmi kritická. Poprvé v životě jsem se rozhodla během této hrůzy, co se zde děje, že se konečně jdu starat o sebe.

VIDEO: Agáta je zpět! Nová barva a nahá koupačka s milencem ve vířivce!

Video
Video se připravuje ...

Agáta je zpět! Nová barva a nahá koupačka s milencem ve vířivce! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Dala jsem se na takové velmi zdravé stravování, jím pětkrát denně. Dodržuji to a opravdu to funguje. Přiznám se, že poprvé v životě jím pětkrát denně. Chci tenhle režim držet do doby, než budu na své váze,“ prozradila Sisa pro Nový Čas.

Vyváženou a hotovou stravu si nechává vozit domů, ale pro svého manžela Juraje Lelkese (69) i nadále vaří. Nicméně je možné, jak sama zpěvačka řekla, že se do hubnutí pustí i on. „On mi totiž nadává, že ho vykrmuji a on přibírá. Já mu vždy říkám, že pro něj vařím z lásky,“ směje se Sisa.

VIDEO: Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video
Video se připravuje ...

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale... Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií