Tomáš Klus šel s pravdou ven veřejně a ze svých nevěr se vypsal na sociální síti. Mnozí čekali, že to Tamara neustojí a opustí ho. Ale ne, vzala to selským rozumem a nakonec se za manžela postavila. 

Odpuštění z vás nedělá slabou ženu nebo muže, kteří nemají ‚koule‘ na to odejít. Odpuštění z vás udělá někoho jiného, daleko silnějšího, láskyplnějšího a bezpodmínečně laskavějšího člověka. Ano, bolí to... bolí to tak, že něco v nás umře. Ale v tu stejnou chvíli se něco nového narodí, nová a daleko větší vnitřní síla. Ale co umřít nesmí nikdy, je láska," vypsala se ze zrady milovaného muže Klusová. 

Vypadalo to, že je vše zalité sluncem, jenže v době pandemie přišla další krize.

VIDEO: Tamara Klusová na křtu knihy Laskavci: Krize byla a raději jsme mlčeli!

Video
Video se připravuje ...

Tamara Klusová na křtu knihy Laskavci: Krize byla a raději jsme mlčeli! Markéta Reinischová

Oba jsme si ten rodinný život moc užívali, ale jednou to i mezi námi zaskřípalo. Dva dny jsme na sebe nepromluvili a vyhýbali se sobě, pak si vše vyříkali a bylo po krizi," svěřila se Blesku Tamara. 

Klus se po tři čtvrtě roce vrátil na pódia a koncertuje, jak to jen jde. Nemá jeho žena strach, že zase někde zakopne? „Tohle si už dávno nepřipouštím. Nikdo nemá nikoho vlastnit a v tom jsme zajedno. Ale může se stát, že se Tomáš, já, vy nebo někdo zamiluje do jiného, s tím nic nelze dělat. V ničem není jistota, je jen láska, porozumění a společná cesta," dodala zpěvákova manželka. 

Fotogalerie
28 fotografií