Vévoda z Cambridge strávil Den otců na zahájení Sandringhamského půlmaratonu a za společníky si vybral své nejstarší potomky George a Charlotte, které vyjma fotek na sociálních sítích široká veřejnost příliš často nevidí. Není proto divu, že se okamžitě stali hlavní atrakcí celého závodu.

George a Charlotte rostou jako z vody, malé princátko sahá tátovi už pomalu až po prsa a princezna se čím dál tím víc podobá své matce Kate Middletonové (39). Pozornost si stydlivá slečinka získala i svým poměrně drahým outfitem.  

Značkový svetr od Ralpha Laurena, do nějž ji rodiče navlíkli, se prodává za 89 eur, v přepočtu cca 2 270 korun. S růžovým svetrem malá princeznička sladila boty od Nike. Od chodící cukrové vaty ji odlišovaly jen modré kraťásky.

Princ George na druhou stranu vsadil na své oblíbené kraťasy, které volí do školy i na volnočasové aktivity s kamarády, a modrou košili, čímž připomínal malou verzi svého táty. Na nohou měl stejný model bot jako jeho sestra, avšak v tmavě modré verzi.

VIDEO: Zvídaví princové George a Louis a princeznička Charlotte se ptají přírodovědce Davida Attenborougha na zvířátka.

Video
Video se připravuje ...

Zvídaví princové George a Louis a princeznička Charlotte se ptají přírodovědce Davida Attenborougha na zvířátka. Instagram Kensington Royals

Fotogalerie
87 fotografií