Bouřlivou diskuzi o menstruačních kalhotkách nedávno vyvolala muzikálová zpěvačka Michaela Tomešová (30), která si je nemůže vynachválit. Ale jak už to bývá, dav se rozdělil na dva tábory. Jedni tleskají, druzí haní.

Další propagátorkou těchto zázračných kalhotek je manželka Tomáše Kluse. „Jsou to do slova a do písmene menstruační kalhotky, ve kterých se cítíte jako ve své kůži,“ okomentovala fotky, na kterých je v kalhotkách v tělové barvě, Tamara.

Avšak její fanoušky vůbec nezajímala funkčnost prádla, ale třetí fotka. „Ta třetí fotka je, jak my říkáme na Slovensku, ,úplně popi.i‘! A fakt jsem tam ten bok chvilku hledal - genitální - jejda, pardon - geniální,“ podotkl jeden ze sledujících.

VIDEO: Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou?

Video
Video se připravuje ...

Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou? David Turek

„Vím, že jste vždy otevřená, ale u třetí fotky jsem se strašně lekla, že tentokrát až moc otevřená,“ píše další. A v podobném duchu je víc komentářů. „U třetí fotky jsem si nebyla jistá, co je foceno, aha - bok.“ „Ta třetí fotka je rozkrok?!“ Tamara to nenechala bez odpovědi. „Ne, není, to mě hodně přeceňujete v odvaze i v rozštěpu! Ale díky,“ odpověděla nevzrušeně Klusová.

Fotogalerie
41 fotografií