V potomcích Angeliny Jolie aby se čert vyznal. Kráska, která se proslavila skandálními manželstvími se třemi charismatickými muži, drogovou minulostí a zároveň čarovnou krásou a následně i nebezpečnou štíhlostí, toužila vždy po velké rodině. Její sen se vyplnil a dětí má rovnou šest, z nichž tři jsou adoptované.

Mezi adoptované potomky patří i dcera Zahara Marley Jolie-Pitt, kterou si herečka adoptovala v roce 2005 z Etiopie, tedy ještě předtím, než se dala dohromady s dnes už posledním exmanželem Bradem Pittem (57). A právě se Zaharou vyrazila Angelina v Los Angeles na koncert Ziggy Marleyho (52), nejstaršího ze 13 synů Boba Marleyho (†36).

Po koncertě se obě snažily co nejrychleji vytratit a nasednout do vozu s osobním řidičem a tmavými skly. Paparazzi je ovšem při úniku nachytali, a tak může svět po dlouhé době spatřit dceru Zaharu, která svým exotickým původem kontrastuje matčině alabastrově světlé pleti. Co ale na snímcích nejvíce zaujalo, je podivné držení se za ruku a chůze šestnáctileté Zahary, která působí stejně prapodivně. Možná jde jen o zranění, možná jde dokonce o tělesnou vadu a nebo jen nepřirozeně držela tempo s Angelinou, které se v botách s vysokými tenkými podpatky nespěchalo pryč z hledáčků fotoaparátů zrovna nijak komfortně.

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete David Hanuš

Fotogalerie
60 fotografií