Diváci talentové show Česko Slovensko má Talent asi nikdy nezapomenou na tehdy devítiletou holčičku Dianku Kalashovou, která se v roce 2011 probojovala až do finále mezi deset nejlepších soutěžících. Její hlas na sebe strhl veškerou pozornost a tehdejší porotkyni Lucii Bílou dohnal k slzám. 

Z drobné dívenky, která je íránského původu a od svého jednoho roku žije v Česku, vyrostla sexy slečna, která se v sobotu vdala! 

I přes všechny špatné a beznadějné chvíle, které jsme prožili, jsem za 2020 vděčná. Daroval mi životní lásku v ten nejneočekávanější moment, trpělivost a sílu. Zanechal mi to nejcennější - zdraví a štěstí. Naučil mě se zaměřit na přítomnost a neohlížet se zpátky. A co mě čeká? Nemám tušení, ale já věřím jen v dobré,“ napsala poslední den loňského roku na sociální síť Diana. Tehdy ještě netušila, že o půl roku později se za svého prince provdá a že jedním z hostů bude Monika Bagárová

VIDEO: Zpěvačka Diana Kalashová ukázala, jak bydlí: Luxusní byt za 10 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Diana Kalashová ukázala, jak bydlí: Luxusní byt za 10 milionů! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz

Ta na veselku vzala svou roční holčičku Rumii, a dokonce si společně zatancovaly na parketě. Monice to v květovaných dlouhých šatech bez ramínek neskutečně seklo, vypadala opět dokonale. Až ona sama jednou stane před oltářem, bude jednoznačně nejkrásnější nevěstou. 

Svatba Kalashové a jejího partnera proběhla ve velkolepém stylu na pražském Žofíně, došlo i na tradiční mužské tance, společné krájení metrového dortu a další svatební zvyky. 

Fotogalerie
43 fotografií