Monika Bagárová se netají tím, že narození dcery Rumie obrátilo její život o stoosmdesát stupňů a dalo jí smysl života. 

Chtěla bych ti poděkovat, jsi to nejcennější a nejkrásnější, co mě v životě mohlo potkat. S tebou život dostal ty pravé hodnoty a začal být opravdu barevnej. Když řeknu, ze nic silnějšího jsem v životě nezažila, tak mi všechny maminky na světě dají za pravdu. Přeji Ti, aby tě láska, smích, zdraví a boží požehnání doprovázelo po celý život. Už teď vím, že z tebe jednou bude dobrý a laskavý člověk, který kolem sebe bude rozdávat radost lásku a dobro,“ vyznala se zpěvačka na sociální síti. 

V den 1. narozenin (27. května) nechala Monika pro svou holčičku udělat dokonalou oslavu na zahradě jejich domu. 

VIDEO: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Zvolila jsem růžovou a broskvovou barvu pro výzdobu, myslím, že se to pro naší rozkošnou holčičku hodí. Teď rozhoduji já, ale až bude větší, sama si řekne, jaké barvy se jí líbí. Jsem moc ráda, že přišlo tolik přátel s dětmi, a byl i náš tatínek (Mach, pozn.red.), že si to všichni užili. Ještě nás čeká jedna oslava, a to s rodinou," svěřila se Blesku Bagárová.

Maličká je v obličeji celý tatínek, po své mamince má ale pověstný upřímný úsměv, před kterým i ledy tají. Což Ruminka předvedla v ateliéru před objektivem Kateřiny Novákové. Vznikly fotky, které jsou neskutečně roztomilé. 

Jsem nesmírně vděčný panu Bohu, takovému zázraku, lásce mého života. Pouze podle jejího vzhledu jsem si uvědomil, jak moc můžete milovat. Nyní mám ve svém životě jasný cíl: udělat vše pro to, aby moje princezna byla na mě šťastná a pyšná," napsal na sociální síť Muradov a přidal několik společných fotek. 

Fotogalerie
64 fotografií