O tom, že Bagárová po rodičích zdědila víc než jen talent, není pochyb. K příležitosti 45. narozenin své maminky vyvěsila na instagram fotografii pyšné babičky a vnučky oděné v růžovém a přiložila ke snímku dojemné přání:  „Maminko moje, ty moc dobře víš, co pro mě znamenáš. Krásné 45. narozeniny! Hlavně zdravíčko.“

Video: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? 

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Fanoušci při pohledu na svůdnou blondýnu zpochybňovali, že se opravdu jedná o zpěvaččinu maminku a přikláněli se k verzi, že jde o někoho jiného. Třeba přítelkyni. „Máma??? Já že nějaká kamarádka! Vypadá perfektně, klobouk dolů,“ žasla jedna komentující. „Houby 45, 25! Jde vidět, po kom jsi tu krásu zdědila,“ vzkázala jí další. „Počkat, to není vaše sestra? Nevěřím, je nádherná,“ obdivovala mladistvý vzhled paní Bagárové třetí.

Porotkyně SuperStar se už plně zotavila z onemocnění covid-19, kterým se s Ruminkou a přítelem Makhmudem Muradovem (30) nakazili koncem října. Mach se pozitivitu dozvěděl den předtím, než měl v Las Vegas vkročit do ringu. I z toho důvodu musel ve Státech přečkat povinnou karanténu, než se v polovině listopadu vrátil k rodince do Česka.

VIDEO: Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova? 

Video
Video se připravuje ...

Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova? FTV Prima, Prima Cool

Fotogalerie
72 fotografií