„Moje tělo, moje postava ještě rozhodně není ve formě, na kterou jsem u sebe zvyklá a ve které se cítím dobře. Momentálně mám 6 kg nahoře,“ svěřila se na sociální síti zpěvačka před dvěma měsíci. Od té doby si stále nenašla čas a energii s přebytečnými kily zatočit. Monika se totiž netají, že přestože dcerku Rumii miluje nade vše a nikdy by své mateřství nevyměnila, holčička jí dává zabrat. V noci se budí i každé dvě hodiny a svoji maminku nenechá si pořádně odpočinout. Kromě toho rodinka nedávno prodělala covid, což na dobré fyzické a psychické kondici také člověku nepřidá.

VIDEO: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? 

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

S hektickou životosprávou se ale nyní Monika rozhodla bojovat, mění jídelníček na striktně zdravý a se svojí mladší sestrou Natálkou vyrazila po dvou letech poprvé do fitka. „Nejsem spokojená se svým tělem, musím ho dát dokupy,“ svěřila se, zatímco se nakrucovala u zrcadla. Mnohé ženy u toho jistě napadlo, že zpěvačka vypadá perfektně i nyní, tak je otázkou, s čím že je to vlastně nespokojená...

A tak se do toho s vervou pustila a poctivě v roušce se chopila fitness náčiní. Nutno dodat, že rozhodnout se začít dodržovat přísný režim a zdravé stravování v adventním období, které je typické báječným vánočním cukrovím a dalšími kalorickými dobrotami, které k tomu  neodmyslitelně patří, je vskutku odvážný krok. Tak snad to Monice vydrží a bude brzy konečně zase spokojená.

VIDEO: Monika Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií