Když se Miro Šmajda v roce 2009 účastnil hudební soutěže Česko Slovenská Superstar, fanynky ho milovaly. Nejenom pro jeho hlas a šoumenství, které předváděl na jevišti, ale i pro jeho zjev – tehdy jedenadvacetiletý zpěvák vypadal totiž málem jako andílek, měl dlouhé plavé vlasy a okouzlující úsměv… Ve finále sice skončil na 2. místě, porazil ho tehdy Martin Chodúr (31), mladý umělec však chytil příležitost za pačesy a od té doby se celkem úspěšně drží v hudební branži, například koncertoval s kapelou Walda Gang, kde tehdy nahradil nemocného zpěváka Vláďu Šafránka (†46) .

Jeho vizáž však prošla neuvěřitelnou transformací – z blond „emaře“ přes dlouhovlasého rockera až po krátkovlasou horu svalů, kterou je nyní. Nad jeho vysekanou postavou a břišním svalstvem, na kterém by se dal nastrouhat sýr, vzdychají dodnes jeho oddané příznivkyně. A on jim jde na ruku, jelikož na sociálních sítích sdílí velice často snímky, kde je do půl pasu nahý. Naposledy například zveřejnil tento pohledný vegan fotku s popiskem „winter is coming“, tedy „zima se blíží“, a on ji vyhlíží jenom v nedbalkách.

VIDEO: Vegan Miro Šmajda ze SuperStar: Ukázal novou přítelkyni!

Video
Video se připravuje ...

Vegan Miro Šmajda ze SuperStar: Ukázal novou přítelkyni! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Vzhledem k tomu, že ho nelehká koronavirová situace připravila o všechny, nebo alespoň o mnohé předem nasmlouvané pracovní zakázky, jelikož teď nemůže nikde vystupovat, zjevně volný čas věnoval sám sobě a pořádně na sobě zamakal. Ze současné situace je ale smutný. „Velmi mi chybí hudba, kontakt s fanoušky, kilometry na cestách, prdel se spoluhráči, kámoši a spřízněnými kolegy z jiných kapel,“ posteskl si pro slovenský deník Nový čas Šmajda. „Ale nyní je nejdůležitější to zvládnout,“ dodal Miro, který si zrušené koncerty vynahradil posilováním a otužováním.

Ne že by ovšem preferoval koupačky v ledové vodě, jak teď frčí mezi českými celebritami, ale chodí cvičit – polonahý – do přírody. „To, zda je nám zima, nebo ne, je většinou jen v naší hlavě. Je to stav mysli,“ upozorňuje své followery na instagramu. „Pokud si dokážeme nastavit, že nás slunce hřeje i při 7 stupních, a fyzická aktivita tomu ještě pomůže, je to ideálnější stav pro fyzičku, psychiku, imunitu, jako když si někdo nastaví v hlavě vzorec, že ​​při 20 a méně stupních mu je prostě zima ať už v mikině, na slunci, ve stínu, kdekoliv ... a prostě hotovo! Někdy je lepší neřešit, nedívat se na teplotu, počasí, prostě tu zimu přijmout – a nechat ten moment běžet a užít si ho zcela bezstarostně.“

VIDEO: SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
75 fotografií