Za Českou a Slovenskou republiku se vítězi stali strýc a synovec z cirkusu Jo-Joo, kteří skončili na druhém místě. „Jsou to naše největší talenty. Kluci byli výborní a myslím si, že mají před sebou velkou kariéru. Jejich šokující číslo uvidí lidé po celém světě,“ nešetřil chválou Martin Dejdar. A nebyl daleko od pravdy.

Ba a Jaromír se prý už brzy za velkou louži podívají. „Dostali množství nabídek i z Ameriky. Nemrzí nás, že nevyhráli. Dali si záležet, předvedli to nejlepší a jsem na ně právem hrdý,“ řekl Blesku otec jednoho z kluků Patrik Joo. Číslo, kterým šokovali na finále, prý dospělý akrobat trénuje tak 2–3 roky. „Oni to zvládli za tři měsíce, samozřejmě s tím, že se jim věnoval celý tým,“ dodal Patrik.

Dianka Kalashová začátkem prosince vystoupí v Moskvě. „Bude hostem v pěvecké soutěži a pojede tam jako jediná za Českou republiku,“ prozradila Blesku maminka Diany Elmíra. Kromě rodičů malou zpěvačku přišla na finále podpořit i mladší sestra Sofie. „Sofinka chce být také zpěvačka. Když slyší zpívat Dianku, vždy ji hodnotí. Buď jí řekne, že udělala chybu, anebo že to bylo dobré. Teď na finále ji ale neposlouchala, měla totiž jiné starosti. Běhala za moderátorem Pycem, do kterého se zamilovala,“ sdělila Blesku se smíchem Elmíra.

Fotogalerie
6 fotografií