Blesku zprávu v pondělí večer potvrdil Jurtinův bývalý společník z produkční firmy NOGUP Fawad Nadri. „Tahle smutná zpráva mě zastihla dnes večer. Mohu potvrdit, že můj bývalý společník v pátek spáchal sebevraždu. Nejspíš za to mohou jeho velké finanční problémy. Před smrtí rozeslal zprávu na rozloučenou, bohužel jí však nikdo nevěřil, bylo to totiž poněkolikáté. Podle mých informací odjel k domu, kde dříve bydlel s bývalou manželkou a jejich synem, tam zajel autem do lesa a jako diabetik, který měl přístup k inzulínu, se tímto lékem záměrně předávkoval,“ říká Fawad.

Podle webu eXtra.cz se měl Jurtin zabít v Hrabalově Kersku, kde poslední dva roky bydlel. „Je to rodinná záležitost, nechci se k tomu vyjadřovat. Děkuji za pochopeni,“ nechtěla pro eXtra celou věc komentovat jeho bývalá manželka, s níž měl dítě. 

Jeho poslední prací byla produkce koncertu Romana Ondráčka, který byl však pro nezájem zrušen. Jedním z hlavních hostů měl být také Vašo Patejdl, na plakátech propagoval mnoho dalších známých jmen, jako třeba Marka Ztraceného, který se proti tomu však ohradil a o ničem nevěděl.

Řadě osobností také dlužil peníze za jejich účinkování v muzikálech Rocky a Mamma Mia! Svého času byl Jurtin také managerem Daniela Landy, jemuž produkoval jeho poslední turné a pražský megakoncert.

Video
Video se připravuje ...

Milenka Vojtka Petra Vraspírová: Roman mi hraje tatínka! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
3 fotografie