Přitom Týnuš nešlo o to ukázat své auto, ale svůj růžový kabát! „Pořád je tady 10 procent lidí, které moje videa rozčilují, nesnáší mě, a přesto si najdou čas napsat ošklivý komentář. Strašně mě mrzí, že jsme tady takoví. Vím, že tisícům lidí se to líbí, přesto mě mrzí, že si někdo potřebuje rýpnout,“ rozčílila se Třešničková.

Mladá holka, drahý auto, tak je jasný, že každého napadne – ten jí to koupil. Několikrát se mi stalo, že příteli chválili auto, které je moje. Stává se mi často, že když jsme s přítelem v autě, tak ho přisuzují jemu a nikoho nenapadne, že je to moje auto,“ tvrdí influencerka.

Štve mě, že většina úspěchů je připisována chlapům. Většina si myslela, že i můj byt mi koupil nynější přítel. Přitom jsem si ho pořizovala, když jsem měla jiného přítele a současného jsem ani neznala. Logicky by mě zajímalo, jak si to představujete, když se s někým rozejdu, tak si hypotéku přepíše na sebe a bude to platit sám? Nebo jak myslíte, že to je?“ zajímá se Týnuš.

Video
Video se připravuje ...

Týnuš Třešničková: Promluvila o svém partnerovi Italovi! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Někteří to vidí ještě jasněji. „Kdyby Týnuš alespoň tak vehementně neprosazovala nějaký její úspěch, který bohužel není (alespoň ne takový, aby si mohla dovolit věci, co si kupuje). Ale říkat, že jí někdo závidí, že je úspěšná žena, zatímco dostala balík za tu nehodu v Turecku, mi přijde celkem hloupé! To, že dostala velké odškodné, na tom není nic špatného – určitě si to zasloužila, ale pořád tvrdit, že si ty peníze v podstatě vydělala... Týnuš, nedělej z lidí tupce,“ obula se ostře do youtuberky jedna ze sledujících.

Fotogalerie
53 fotografií