Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Modelku odsoudili za vraždu psychiatra (†71): Za činem stojí šílená pomsta!

Autor: rix - 
13. ledna 2023
21:29

Bývalou modelku Playboye Kesley Turnerovou (29) odsoudili za účast na vraždě psychiatra Thomase Brucharda, který si krásku vydržoval. Využívala jeho jmění a nechávala si od něj platit životní náklady. Společně s přítelem doktora zavraždili v roce 2019 poté, co jí přestal platit nájem a chtěl s ní podivný vztah ukončit. Soud oběma napařil vysoké tresty. 

Turnerová měla přitom zářnou kariéru. Objevovala se nejen v časopise Playboy, ale také v podobně laděném periodiku Maxim. Život se jí ale doslova obrátil naruby, když se zapletla s psychiatrem Thomasem Burchardem. Měla s ním vypočítavý intimní vztah. Po čase se vše zvrtlo.

Video  Kesley Turnerovou odsoudili za účast na vraždě psychiatra Thomase Brucharda.  - Instagram: kelseyturnerofficial
Video se připravuje ...

Svému oficiálnímu příteli Jonu Kennisonovi nařídila, aby postaršího muže zavraždil. Ten chladnokrevně souhlasil a společně si počkali, až psychiatr navštíví Las Vegas. Tam ho vylákali na silnici, kde ho umlátili pálkou.

Tělo pak nacpali do kufru jejich mercedesu a nechali hnít u jedné z pouští. Turnerová a Kennison byli rychle vypátráni a během několika dní zatčeni, což připravilo půdu pro nedávno ukončené soudní řízení.

Bruchard byl známý dětský psychiatr, který byl komunitou velmi oblíbený. Děti rád bavil kouzelnickými triky a pracoval i v důchodovém věku, aby jeho malí pacienti měli dostatečnou péči. Jeho štědrost se mu nakonec stala osudnou.

Nad důvodem ohavné vraždy zůstává rozum stát. Údajně se Američanka pro vraždu rozhodla kvůli tomu, že ji Burchard přestal finančně podporovat. Platit jí předtím měl i vysoký nájem.

Ten se vyšplhal v přepočtu na zhruba 71 000 korun měsíčně. Podle deníku New York Post je tedy zřejmé, že modelka s doktorem randila pouze kvůli penězům. Když to psychiatra přestalo bavit, přichystala krutou pomstu. 

„Pokud jde o paní Turnerovou, můžeme se bavit o podivných okolnostech jejího vztahu. Zřejmě se jednalo o vztah z lásky k penězům,“ uvedla soudkyně Pamela Weckerlyová. S bývalou modelkou neměla slitování a poslala ji na nejméně deset let do vězení, poté může zažádat o podmínečné propuštění. Kenninson může o osvobození žádat po osmnácti letech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání