Americká modelka Joy Corriganová rozhodně nepatří mezi stydlivé puťky. S gustem plní své sociální sítě rajcovními snímky, na nichž zpravidla pózuje velice spoře oděná – na mnoha fotkách, z mnoha úhlů. Každý muž, jehož partnerka si libuje ve focení, a znáte to, nejprve s kloboučkem, poté bez kloboučku, pak s brýlemi, vzápětí bez brýlí, pročež on jí musí dělat chtíc nechtíc fotografa, jistě při pohledu na její snímky pociťuje fantomové bolesti.

Jenže Joy, která se pyšní štíhlounkou postavou, nekonečně dlouhýma, útlýma nožkama a ňadry tak akorát do ruky, mezi tyto svým způsobem otravné ženy nepatří. Na pláži v mexickém Tulumu byla zastižena paparazzi v momentě, kdy vyráběla takzvaný „kontent“ pro své sociální sítě. Focení nových obrázků ale zvládala docela dobře sama – svůj mobilní telefon umístila na stativ do písku a pustila se do pózování.

Video
Video se připravuje ...

Sexy reklama na plavky s Bar Refaeli YouTube/HOODIES

Ve světle modrých plavkách to Joy náramně slušelo, a když střídala jeden „nenucený“ postoj za druhým, vypadala skutečně božsky. Není pochyb, že výsledné fotky budou stát za to. Jen člověka napadá, proč přece jenom nevyužila jednu ze svých mnoha kamarádek, s nimiž si vyrazila na dovolenou. Anebo se snad drží okřídleného rčení „pokud chcete, aby se něco udělalo dobře, udělejte to sami?“ Těžko říct.

Vy si však pohled na její naprosto dokonalé tělíčko můžete vychutnat v naší galerii, přesně v Joyině stylu – na mnoha fotkách, z mnoha úhlů.

Fotogalerie
99 fotografií