Modelka Natálie Kočendová, která vyhrála mezinárodní soutěž krásy Top Model of the World, která se konala v Egyptě, patří bez přehánění k nejkrásnějším modelkám současnosti. Není divu, že jejím půvabům propadl i kolega z Love Islandu David Vitásek (21), s nímž krásná Natálka od té doby tvoří zamilovanou dvojici. A to i přesto, že se v průběhu reality show ukázalo, že jednu přítelkyni „zapomněl“ v Praze...

Natálie, co předtím randila s barberem Lukášem Vlačuhou (33) alias Lakym Royalem, s nímž dokonce čekala miminko, každopádně vedle svého nového, mladičkého partnera jenom kvete. A dokonce se odhodlala k razantní proměně své vizáže! Se slovy „čas na změnu“ ukázala výsledek svého posezení v kadeřnickém salónu, ze kterého odcházela nejenom s účesem o dost kratším, ale i jako brunetka - pouze se světlejšími pramínky kolem tváře.

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná miss Kočendová z Love Islandu o nevěrníkovi Davidovi: Už je v rodině! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Ne každý byl však její proměnou nadšený. „Ztmavit, zkrátit.. a kouzlo je pryč,“ rýpali do modelky někteří její followeři. Většina však byla nadšená. „Ten účes ti nejvíc sluší, i na 'storkách' to je úplně mega,“ jásali. Právě v instastories na sociální síti dala Natálie svou novou image všem na odiv, jelikož sdílela několik TikTokových videí, kde byl její nový sestřih vidět skoro ze všech stran. Co na ni říkáte vy?

Fotogalerie
86 fotografií