I když skoro přesně za čtyři měsíce oslaví topmodelka Pavlína Pořízková své již 58. narozeniny, stále se pyšní tělem, jaké by jí mohly závidět i ženy o dvacet, třicet let mladší. A vzhledem k tomu, že si je toho moc dobře vědoma, často a s gustem jej dává na odiv na sociálních sítích. Své příznivce tak například potěšila hned počátkem roku 2023, kdy sdílela na instagramu fotku, na které zasněně pózuje u okna - oděná pouze v černých kalhotkách a rukama si zakrývající ňadra.

„Nový rok se před námi dokořán otevírá. Vítám ho nahá. Protože nemám co skrývat. Konečně se cítím pohodlně ve své kůži. Nepotřebuji brnění, když už jsem vyzbrojená svými zkušenostmi a moudrostí, kterou jsem díky nim získala. Všechny opravdu dobré věci jsou nacpané do tohoto těla a navenek neviditelné. To ale neznamená, že neexistují. Je to totiž to, co mě drží vzpřímenou a hrdou - i když jsem svlečená,“ napsala ke snímku.

Video
Video se připravuje ...

Pavlína je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Hluboká úvaha této dámy, co přehlídková mola vyměnila za notebook a psaní motivačních knih, ale nejspíše zaujala její followery méně než její nahota.

Tahle rodačka z Prostějova totiž nějak zapomněla stárnout a je dokonalá. Její perfektně tvarované bříško, štíhlé nožky a ňadra, co ani s blížící se šedesátkou nepodléhají potupné gravitaci, jsou bez jediné chybičky. Posuďte v naší galerii sami…

Fotogalerie
62 fotografií