Těžko uvěřit, že letos to bude rovných dvacet let od doby, kdy padla poslední klapka seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Herečka Sarah Michelle Gellarová (45) totiž vypadá stále skvěle, a s přehledem strčí do kapsy i ženy o generaci mladší. A i když se jí pomalu, ale jistě blíží ona ženami obávaná padesátka, kráska známá třeba z Velmi nebezpečných známostí či Scooby-Doo vypadá mnohem lépe než lecjaká dvacítka.

A kdo by o tom pochyboval, toho přesvědčí sociální sítě této herečky, která je už od roku 2002 manželkou herce Freddieho Prinze Jr. (46). Do toho se Sarah mimochodem zamilovala už při natáčení „vyvražďovacího“ hororu Tajemství loňského léta z roku 1997, randit spolu začali ale až o tři roky později. Vzhledem k tomu, že je na jejím oficiálním profilu spoře oděných fotek jako šafránu, každá taková pak její příznivce potěší o to více.

Video
Video se připravuje ...

Nejsi v tom sama: Česká Barbie Gabriela Jiráčková - Na základní škole jsem si prošla krutou šikanou Videohub

Jako když se nyní pochlubila, jak slavila Vánoce - pěkně v teple a v růžových plavkách s nápisem Barbie na prsou. A ruku na srdce, vypadá mnohem více jako ona ikonická panenka od Mattela nežli všechny ty silikonem vycpané dámy, co se do Bárbíny údajně stylizují. Přestože dvojnásobná maminka Sarah měří pouhých 163 centimetrů a lákadlům estetické medicíny zatím odolává, ohromně jí to slušelo - jak můžete posoudit v naší galerii i vy.

Fotogalerie
44 fotografií