V posledních dnech snad každý v Česku sledoval, jak postupuje pátrání po Janě K. a jejím synovi Adámkovi, ukázalo se, že ti dva už se domů nevrátí. Jana totiž měla sáhnout na život nejdřív svému malému synkovi a pak i sobě. Tragédie hluboce otřásla i herečkou Evou Burešovou, která je sama dvojnásobnou maminkou. „Všimli jste si někdy jak velkou, hlubokou důvěru v nás děti mají ? Věří každému našemu rozhodnutí a kroku. Musí. Nikdo jiný jim nepomůže,“ napsala na sociální síti.

„Pár dní mi krvácí srdce a říkám si, když už máme potřebu si my dospělí ubližovat navzájem, vynechejme z toho naše děti. Když máme potřebu tento svět opustit, odejděme sami. Neberme je sebou. Ještě chvíli mi bude na srdci těžko. Běžte domů a obejměte své děti. Řeknete jim, že tu jste pro ně a buďte. A když vám bude nejhůř, nebojte se požádat o pomoc, prosím,“ napsala na instagramu a je tak zřejmé, že tato tragédie s ní velmi otřásla.

Herečka, která je momentálně šťastná po boku kuchaře Přemka Forejta (35), kterému jen před pár měsíci porodila syna Tristana, ale apeluje i na ostatní lidi. „Koukejte se kolem sebe, pomoc nabídněte a tu ruku podejte,“ napsala s velkým povzdechnutím nad obrovskou tragédií.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová opouští ZOO: Podívejte se na její loučení FTV Prima

Fotogalerie
42 fotografií