Oblíbená zprávařka si aktuálně užívá poslední týden šestinedělí se svým novorozeným synem Killianem. „Je to teda někdy fičák, ale dá se to zvládnout. Hlavně, když máte šikovného pomocníka,“ pochválila Eva Perkausová svého manžela Ivana Hecka (40) v pondělí ve svých instastories a odpověděla sledujícím na několik dotazů. 

Otevřeně například promluvila o svém porodu. „Hospitalizovali mě v 11 dopoledne a porodila jsem druhý den v 6 večer,“ uvedla Perkausová. Rodila tedy dlouhých 31 hodin... „Porod byl klasický. Samozřejmě to není procházka růžovým sadem,“ svěřila se. Naštěstí měla podporu svého muže Ivana, který byl u porodu. 

Další dítě? Ano!

Od touhy po dalším dítěti ji to nicméně neodradilo. Fanouškům přiznala, že by jednou určitě chtěla dalšího potomka – a opět by si přála rodit v porodnici u Apolináře. 

Moderátorka také prozradila, že Killiana kojí. „A taky pěkně roste,“ rozplývala se. Při té příležitosti rovnou přiznala, že její poprsí je pouze dílem přírody a žádná vylepšení nikdy nepodstoupila. 

Už během šestinedělí se jí podařilo shodit kila z těhotenství. Šlo to podle ní až překvapivě rychle... Možná v tom hrál roli i fakt, že cvičila i během těhotenství. „V prvním trimestru jsem chodila [cvičit], ale zlehka,“ prozradila na sociální síti. 

Mezi dotazy na miminko se ale našel i jeden pikantní... „Představovala sis někdy něco s holkou?“ ptal se kdosi. „Jasně! Kávu, nákupy, drby... A takový ty klasický ženský starosti,“ odpověděla Eva s nadhledem. 

Video
Video se připravuje ...

Eva Hecko Perkausová se dojemně rozloučila s Hlavními zprávami na Primě FTV Prima

Fotogalerie
86 fotografií