Hvězda seriálů Slunečná a ZOO Eva Burešová je sice známá z televizních obrazovek jako herečka, ona sama se však cítí být spíše zpěvačkou. Svou úspěšnou kariéru ostatně započala v roce 2011, kdy se rozhodla zkusit štěstí v televizní soutěži Česko Slovensko má talent, a dnes se pyšní již dvěma bronzovými Slavíky. Rovněž je i dvojnásobnou maminkou, v srpnu loňského roku porodila synka Tristana Williama (5 měsíců) - ale rozhodně to na ní není vidět.

Dokázala to například na sérii fotografií, jež se objevily (nejenom) na jejím instagramovém profilu. Na snímcích pózuje v odvážných černých šatech, které připomínají průsvitný korzet a dávají vyniknout jejímu štíhlému pasu a plochému bříšku. Kdepak, seriálovou Viky rozhodně poporodní kila netrápí! Fotky každopádně vznikly při zvláštní příležitosti - Burešová si totiž ke svým nadcházejícím třicetinám nadělila speciální dárek: Deset unikátních koncertů.

Video
Video se připravuje ...

Burešová a Forejt: Z čeho byl Přemek nervózní? A jak se Eva cítí po porodu? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Těším se, že se vydám do měst, která jsou mi blízká, mám je ráda, ale dlouho jsem je nenavštívila. Teď to napravím. Fanoušci se mohou těšit na pořádný hudební nářez, rozhodně to nebude koncert jen k sezení,“ slibuje Burešová, jež se momentálně na tour pilně připravuje. „Kdo přijde, může se těšit na naše pecky, některé z nich budou oděny do nového aranžmá.“

Celou tour završí v Lucerně, která je pro Evu symbolická. „Přesně před patnácti lety jsem si tam zazpívala v Praze úplně poprvé. Bude hezké v legendární Lucerně toto výročí oslavit,“ těší se Burešová. Na každé zastávce se bude prodávat její speciální „merch“, tedy zboží s její značkou, a výtěžek z prodeje půjde na charitativní účely. A to je rozhodně chvályhodné!

EVA TOUR 2023

10. 4. - BARRÁK Music Club, Ostrava, 19:00

11. 4. - S-Klub, Olomouc, 19:00

12. 4. - Sono Music Centrum, Brno, 19:00

25. 4. - Eurocentrum, Jablonec nad Nisou, 19:00

26. 4. - Kulturní dům Hronovická, Pardubice, 19:00

27. 4. - Měšťanská beseda, Plzeň, 19:00

2. 5. - Dům kultury, Ústí nad Labem, 19:00

3. 5. - Adalbertinum, Hradec Králové, 19:00

4. 5. - Kulturní dům JITKA, Jindřichův Hradec, 19:00

11. 5. - Lucerna Music Bar, Praha, 19:00

Fotogalerie
96 fotografií