Denisa Nesvačilová musí být štěstím bez sebe. Podle webu eXtra.cz si ji Petr Kolečko chce vzít. „Petr a Denisa si už brzy řeknou ANO. Už mají termín. Jsou fakt zamilovaní. Petr je spíš tak trochu proutník, ale do Denisy je blázen a všechno k tomu spělo,“ prozradil jejich zdroj.

A to to ještě před koncem loňského roku vypadalo, že se nadobro usadí s modelkou Anetou Vignerovou, s níž má syna Jiříka. Pár se po rozchodu k sobě na čas vrátil a scenárista se dušoval, jak je šťastný, že jsou opět pohromadě jako rodina. Jenže znovunalezená láska trvala jen do té chvíle, než Aneta zjistila, že stejný vztah udržuje Petr i s Nesvačilovou. A byl konec. 

„Petr si ji ve skutečnosti nikdy vzít nechtěl,“ tvrdí zdroj eXtra.cz. Aneta totiž údajně přes sociální sítě poslala Denise vzkaz, že se chystá veselka. 

Jak Kolečko, tak Nesvačilová ale o svých plánech mlží. Jediné, co herečka prozradila, je, že se stěhuje do nového bytu. „Mám nový byt, vyklízím krabice a každý den myslím na to, že je lepší vyhořet, než se stěhovat,“ uvedla pro Super.cz Denisa. Zda se ale jedná o nové hnízdečko lásky s Kolečkem, neprozradila. Každopádně se nyní vrátila z dovolené z Ománu, kde si perfektně odpočinula. 

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti! Markéta Reinischová

Fotogalerie
37 fotografií