Aneta s malým Jiříčkem (v únoru mu budou 2) vyrazila na hory, konkrétně do Tater. „Mám teď v sobě horský adrenalin. Je mi hrozně dobře. Myslím, že spousta žen a lidí prochází mnoha různými krizemi. A nejsem jediná,“ uvedla Vignerová pro primácký Showtime, že už je jí mnohem lépe.

Nezastírá ale, že má za sebou velmi turbulentní období. „Ale ty věci, co se děly, mi určitě nebyly příjemné. Lidi dělají v životě chyby a chce to asi čas. Taky nejsem úplně z kamene. Věci bolí, ale doufám, že to zvládneme,“ řekla s nadějí v hlase krásná rodačka z Havířova. 

„Člověk zjistí, jak dokáže posunout své mantinely,“ odhalila, že v sobě díky nemilým událostem a dočasnému rozchodu s Kolečkem našla netušenou sílu. Důležitý je pro ni především její syn. 

„Jiříček je boží dítě, asi to říkají všichni rodiče, ale on je hodně veselej a vtipnej. Umí být i pořádnej čert. Ale je to správňáckej kluk a parťák.  Ať jsem smutná, nebo veselá, všechno se mnou prožívá, je citlivej. A je to hrozně fajn,“ popsala ho Aneta.

Ta nedávno zveřejnila veřejné prohlášení, kde společně s Petrem Kolečkem oznámili, že jsou opět spolu. A to i přesto, že se jednu dobu scenárista ukazoval ve společnosti krásné hvězdy Slunečné - Denisy Nesvačilové. Co řekla modelka právě o ní?

„Já toho člověka neřeším. Já si myslím, že ona neřeší mě a já nemám potřebu řešit ji. To, jak to tam bylo, nebo nebylo, ví jenom oni dva. Já se v tom už dál pitvat nechci. Ona není nic, co bych měla potřebu řešit,“ nechala se pro Showtime slyšet Vignerová.

Mimo jiné naznačila i to, že ji trápí zdravotní problémy. K Vánocům by si tak logicky přála především zdraví. „A a bychom si užili Vánoce v poklidu a společně,“ dodala. 

 

Video
Video se připravuje ...

Aneta Vignerová na horách se synem a bývalou tchyní! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
38 fotografií