Modelka s režisérem spolu mají dvouletého syna Jiříka a to je nyní asi už to jediné, co je spojuje. Vignerová na chlapečka zůstala sama a věnuje mu veškerý volný čas. Pochopitelně před ním nechce plakat, a tak se ze všech sil snaží usmívat od ucha k uchu a být pozitivní.

Jenže jakmile se synek nekouká, přepadne ji smutek a těžko se s nečekaným rozchodem vyrovnává. Modelku situace natolik ranila, že ji to omezuje i v práci. „Spousta spoluprací, prací jsem musela přeložit. Nějak to nešlo se úplně smát a byly na pořadu důležitější věci. Vím, že to chápete…“ svěřila se Aneta na svém instagramovém profilu.

Kolečko a Vignerová se rozešli poté, co vyšlo najevo, že její místo zabrala herečka Denisa Nesvačilová (31). Podle scenáristy, jak řekl Blesku, jejich vztah s Anetou byl už dávno před rozchodem problematický a prý ve vztahu nebyli ani jeden šťastni. Modelka ale žila do poslední chvíle v tom, že problémy si vyřeší společně doma jako dospělí lidé. „To, že má Petr poměr s jinou ženou, jsem se dozvěděla dvě hodiny předtím, než se to objevilo na internetu. Sám mi to zavolal. Byl to pro mě šok, vrazil mi dýku do zad. Takhle se to přeci nedělá,“ řekla tehdy Blesku podvedená Aneta. Kolečko ovšem neustále tvrdí, že jeho nová láska Nesvačilová není příčinou jejich rozchodu.

Video
Video se připravuje ...

Aneta Vignerová nechce svatbu s Kolečkem! A důvod? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií