Poté, co se dostal na veřejnost fakt, že scenárista a režisér Petr Kolečko, jenž stojí za úspěšnými seriály Most! či Osada, neodolal svodům rusovlasé Denisy Nesvačilové (31), stáhla se herečka známá kromě Slunečné i z Kolečkovy komedie Přes prsty (a brzy také z jeho seriálu Pálava) z internetu. Lidem totiž podle všeho vadí, že si dvojice začala svou romanci i přes skutečnost, že má držitel Českého lva za scénář ke snímku Masaryk doma partnerku a dvouletého synka.

I když Denisa nikdy nepatřila k celebritám, co by podřídily sociálním sítím svůj život a místo hraní se zaměřily na influencerství, byla zde víceméně aktivní a komunikovala se svými příznivci. Teď však její profil na instagramu vypadá hodně divoce. U jejích příspěvků, které se vůbec netýkají jejího osobního života, se to hemží mravokárnými komentáři, a nejskloňovanější slovo je „karma“, tedy zákon příčiny a následku - naznačující, že se jí leccos může vrátit. Mnozí také tvrdí, že jejich negativní poznámky jsou bez milosti mazány.

Video
Video se připravuje ...

Nesvačilová o vztahu s Kolečkem a o Vignerové: Překvapivá slova! FTV Prima

Není pochyb, na čí straně leží sympatie milovníků českého šoubyznysu... „Stavět své štěstí na neštěstí někoho jiného se nevyplácí. Upřednostňovat vlastní štěstí na úkor druhého člověka je slaboduché,“ zdůrazňují její fanoušci v odkazu na Kolečkovo prohlášení, že mezi ním a matkou jeho maličkého syna (třetího v pořadí, dva kloučky má ještě ze svého předchozího vztahu) to již delší dobu nefungovalo, a rozchod byl tedy na spadnutí... zcela nezávisle na sexy zrzce Denise.

To ale vyvrací Vignerová. „Měli jsme nějaké problémy, ale to je ve vztahu normální. Myslela jsem si, že je mají řešit partneři mezi sebou a ne v jiné posteli,“ svěřila se Blesku zdrcená modelka, co se pyšní korunkou královny krásy roku 2009. Na rozdíl od Nesvačilové, co teď čelí množství nenávisti, ji alespoň mohou trochu těšit zprávy od příznivců, kteří jí v těžké situaci drží palce. "Moc všem děkuji za vaši podporu," napsala s instastories Aneta a připojila snímek, na němž ji hubičkuje syn. To je totiž jediný muž, který ji nikdy nezradí...

Fotogalerie
47 fotografií