Po společně strávených dnech v New Yorku se jejich cesty na pár dnů rozdělily. Zatímco Agáta zamířila domů do Česka, Jaromír do své vilky ve španělské Marbelle. 

Hanychová si čas samoty užívala po svém, vylepšovala svůj zevnějšek a protáhla svou nejmladší sestru Korduly po nejdražší ulici v Praze. V Pařížské navštívily hned několik luxusních butiků a z jednoho si modelka odnesla papírovou taštičku. Podle velikosti to ale nebylo nic velkého a je možné, že to byl dárek pro sestřičku, které v září bude 17 let. 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Veronika Žilková otevřeně o vztahu Agáty a Soukupa: Udělal něco, co před ním nikdo! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Včera odpoledne se ale otevřela brána jejího domu, protože přímo z letiště Václava Havla k ní přijel Soukup. Z letištního transferu vytahal čtyři kufry a kytku na uvítanou nedostala jen Agáta, ale i její dcera Mia (4). Multimoderátor barrandovské televize je prostě gentleman. 

Místo večeře doma se ale jelo do restaurace, kde si malá Prachařová pochutnávala na pizze, zatímco její matinka se fotila s Jaromírem. 

Hanychová po rozchodu s Jakubem Prachařem téměř všechny své známosti nastěhovala k sobě domů, tak snad už má i Jaromír v její šatně vlastní poličku...

Fotogalerie
55 fotografií