Informaci Blesku potvrdil jeden ze členů rodiny. „Ano, je to pravda. Ondra od Pavly odešel. Pavla se k tomu nechce vůbec vyjadřovat, tak ji, prosím, respektujte, není na tom dobře,“ uvedl.

Je to venku a všechno do sebe zapadá. Do krize se herečtí manželé, kteří spolu mají dceru Anežku (22), dostali už v září minulého roku. A v prosinci se Ondřej rozhodl k radikálnímu řezu: Odešel od Pavly. Ta v té době už začala procházet neuvěřitelnou proměnou a byla celá pohublá. V červenci na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech by ji už nikdo nepoznal. Měla dole 35 kilo.

Sama ve Varech

Herečka byla vždy známá svou korpulentnější postavou a komediálními rolemi, ze své váhy si dělala legraci. „Začala jsem hubnout už dřív, ale je to vidět až teď v létě. Někdy od září to šlo pozvolna a pak rychleji,“ prohlásila ve Varech. Přestože tam přijela představit svůj nový film, kde má hlavní roli, manžel Ondra jí doprovod nedělal. To bylo s velkým podivem, protože se skoro na všech akcích, ve filmech i na jevišti manželé svorně objevovali bok po boku.

Tehdy si už začali úplně všichni říkat: Něco se děje! Pavla se ztrácí před očima, vypadá ztrhaně, do úsměvu se nutí a teď se na tu její velkou slávu nepřijel podívat manžel, bez kterého roky neudělala ani krok a který byl na ni, když tancovala ve StarDance, tak hrdý!

Pracovní povinnosti

Pavla, kterou na festival doprovodil syn Adam (30) z prvního manželství, nepřítomnost manžela také vysvětlila s ironickým tónem a nepravděpodobným důvodem. „Manžel dorazit nemohl, má pracovní povinnosti,“ hlesla Tomicová, jíž proslavili Snowboarďáci, a její vyhaslé oči se nedaly přehlédnout. „Až se rozvede, kam to samozřejmě spěje, bude líp. Uleví se jí,“ řekla Blesku hereččina kolegyně, ale důvod rozpadu Pavlina manželství si zarputile nechala pro sebe.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo! Gabriela Maryšková

Fotogalerie
25 fotografií