Pavla Tomicová, populární herečka oblíbená právě pro své role hubatých „žen z lidu“, se v deváté řadě taneční soutěže StarDance …když hvězdy tančí stala nekorunovanou královnou celé show. Její výkony byly totiž naprosto nečekané, a z outsidera se úspěšně protancovala až do finále. Díky své okouzlující bezprostřednosti, nadšení a neutuchající energii se stala miláčkem nejenom diváků, ale i poroty. Díky pravidelnému a náročnému pohybu také úspěšně hubla.

Problémy s kolenem ji teď ale dost omezují. Nedobrovolné koronavirové prázdniny, kdy nemohla natáčet divácky veleúspěšný seriál Slunečná, chtěla trávit se svým manželem Ondřejem Malým (54) alespoň procházkami do přírody, dopřát si je ale právě kvůli své noze nemohla. „Nevydržím dlouhou chůzi, hned mě to začne bolet,“ posteskla si pro Blesk Tomicová, která se po skončení všech opatření kolem pandemie viru covid-19 chystá do lázní. „Manžel by si tam jezdil na kole a já bych si tam pěkně wellnessovala a léčila se,“ smála se.

Nedostatek pohybu se prý ale nelibě podepsal na její postavě. „Od StarDance jsem zase trošku přibrala, vlastně trošku dost. Jak se člověk přestane takhle aktivně hejbat, tak to jde zase trošku nahoru,“ uznává Tomicová. Kolik ale konkrétně přibrala, to netuší. Radši! „Já vždycky, když začnu přibírat, tak se přestanu vážit, takže nevím. Ale řekla bych, že zase tak o ty dvě konfekční velikosti,“ odhaduje vždy usměvavá herečka, kterou ani kila navíc nemohou připravit o dobrou náladu.

Tomicová zároveň uznává, že se špatně stravuje. Na vině bude podle všeho hektický herecký život. „Já jím strašně nepravidelně. Začala jsem hubnout vlastně jen tím, že jsem daleko víc jedla, ale pravidelně. Ale ten pohyb… Já jsem během toho covidu hrozně zlenivěla,“ přiznává otevřeně, zároveň se ale dušuje, že zase najede na přísnější režim. „Chtěla bych se do toho obout znovu,“ zdůraznila dáma, co byla za roli sebestředné paní Procházkové v hořké komedii Vlastníci nominovaná na Českého lva.

VIDEO: Upřímná Pavla Tomicová: Od StarDance jsem zase hodně přibrala!

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Pavla Tomicová: Od StarDance jsem zase hodně přibrala! Veronika Kuželková

Fotogalerie
53 fotografií