Její obliba u diváků nešla nahoru ani ve chvíli, když v kuchařské show její bageta zvítězila a následně ji tak jeden řetezec zařadil do svého menu. Naopak to vypadalo, že odpůrci Pavlínu Lubojatzky nechtějí vzít na milost a odmítají si kupovat i bagetu, kterou vymyslela. 

Naštěstí si z toho mladá kuchařka těžkou hlavu nedělá, s klidem se hejtrům směje do očí a užívá si rodinného krbu s manželem Martinem a pejskem Nobym.

Většina fotek na jejich společném instagramu nyní pochází z jejich bytu, a tak si nelze nevšimnout, že dvojice má ráda čistý skandinávský neboli norský styl. Převládá bílá a jen pár doplňků, jako jsou polštáře, krabice, jsou v šedé barvě. I kuchyň, kde vznikají jejich společné nápady, je v lesklé bílé barvě. Vestavěné spotřebiče jsou pak černé. Stůl i židle jsou rovněž bílé.

Naštěstí Pavlína neztrácí nápaditost a kreativitu alespoň při tvorbě jídla protože ta doslova hrají barvami. Naopak domá preferuje čistotu a klid. V podstatě jí to kazí jen hnědé fleky na bílé srsti Nobyho. Ale jinak by se v té bělobě dočita ztratil...

VIDEO: Pavlína z MasterChefa: Jak reaguje na kritiku?

Video
Video se připravuje ...

Pavlína z MasterChefa: Jak reaguje na kritiku? TV Nova

Fotogalerie
38 fotografií