Na sítích to vře! Pavlína Lubojatzky, jež se od začátku soutěže dušuje, že pro výhru udělá cokoliv, zázrakem vyhrála další soutěž. Bageta s kuřetem a salsou se bude měsíc prodávat v oblíbeném řetězci českého fast foodu. A přestože na první pohled vypadá celkem lákavě, milovníci českých baget ji bojkotují. Kvůli Pavlíně!

Diváci mají zato, že porotci Pavlínu protežují kvůli sledovanosti. Každá správná reality show má mít totiž svého antagonistu a Pavlína svou nesnesitelnou, afektovanou a ufňukanou povahou, jak o ní tvrdí lidé v diskuzích na sociálních sítích MasterChef Česko, do této role dokonale zapadá. Takže když zcela nečekaně vyhrála nad Ivkou, na jejíž bagetu se pěly ódy, měli diváci evidentně jasno – o kvalitu tu vážně nejde. V momentě, kdy se na sociálních sítích objevila nová reklama s usměvavou Pavlínou a vítěznou bagetou po svém boku, strhli fanoušci kulinářského show pořádnou vřavu.

„To si dám raděj párek v rohlíku na hlaváku!“ rozohnila se milovnice celozrnných baget Daniela. „Stačí, že mi znechutila MasterChef, teď ještě moji oblíbenou bageterku? Děkuji, nedám si…“ podělila se se svým zklamáním slečna Marie. „Tuhle výzvu nevyhrál člověk, co má rád kuchyň, vaření. To vyhrál člověk, co o tom jen mele, ale pak brečí kvůli kravinám. To, co předvádí, tak nevypadá láska k vaření a jídlu,“ vysvětlila fanynka Karolína důvod, proč bagetu měsíce vynechá.

Za pouhých 13 hodin od zveřejnění se pod příspěvkem nahromadilo více než dva tisíce podobných komentářů. Pavlínu někteří dokonce označují za nejnenáviděnější osobu v celé České republice, nebo alespoň druhou v pořadí, protože jistou podnikatelku z Brna s neexistujícími gely nejspíš z pomyslného trůnu jen tak někdo nesvrhne.

Pavlína Lubojatzky byla divákům nesympatická už na začátku soutěže, kdy se nechala slyšet, že kvůli MasterChefovi odešla z práce a musí ji živit manžel. Pokud zapálená kuchařka soutěž vyhraje, lze od šokovaných diváků čekat petici za přetočení finále? Jako tomu bylo například u seriálu z produkce HBO Hra o trůny... Jak to dopadne, se necháme ještě překvapit!

VIDEO: MasterChef Česko: Roman se málem otrávil! 

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Roman se málem otrávil! TV Nova

Fotogalerie
28 fotografií