Po nedělním slavnostním zahájení zpravodajství CNN Prima News přesedlala Eva Perkausová z pozice moderátorky Zpráv ke kulturnímu a společenskému dění do pořadu Showtime, který obsahem částečně nahradil zaniklý Top Star. A jedním z prvních hostů pro rozhovor do nového formátu nebyl nikdo jiný než sám velký hokejový bůh Jaromír Jágr!

Ptáte se, jak je možné, že zrovna on svolil k takovému rozhovoru? Jaromír, který si své soukromí obvykle bedlivě střeží? Odpověď je jednoduchá. CNN Prima News muselo splnit dvě tak trochu kuriózní podmínky, aby onen unikátní rozhovor mohl vůbec proběhnout. Jaké? S tím se na sociálních sítích svěřil sám Jaromír.

„1. Interview udělá @evaperkausova, 2. Eva pro mě sama upeče bábovku... podmínky pro rozhovor CNN Prima byly splněny,“ svěřil se Jágr se svými požadavky, které nikterak nepřipomínají hvězdné manýry, ale úsměvné jistě jsou. Jaromír je zkrátka kus chlapa se vším všudy, který má zájem o pěkné ženy. „Popravdě jsem s tím nepočítal. A bábovka se jí fakt povedla. Skoro jako od mámy nebo @verunkakoprivova. Klobouk dolů,“ složil kladenský hokejista Evě poklonu, které se jen tak někomu nedostane.

To je snad poprvé od rozchodu, kdy se Jaromír Jágr veřejně zmínil o Veronice Kopřivové (pomine-li se vyjádření k rozchodu jako takovému, pozn. red.). Zdá se, že se pár skutečně rozešel v dobrém a je vidno, že „Jarda“ na Veroničino kuchařské umění nemůže zapomenout. A krásná Eva se mu téměř vyrovnala! Bohužel ale Jágr ví, že je zadaná a nepoleze někomu do zelí. „PS: Evy přítel se má na co těšit, celou jsem ji nesnědl – myslím bábovku,“ zavtipkoval sympaticky hokejista na závěr.

VIDEO: Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku"

Video
Video se připravuje ...

Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku" David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
44 fotografií